Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 16 Juli

Bomben Tips 16 Juli startar med ett kvalitativt möte i Allsvenskan. Hammarby hade en bra start på säsongen men är inne i en svacka där spelet inte har infunnit sig. Elfsborg å andra sidan har spelat stabil fotboll det senaste, vilket syns i resultaten. Detta mötet känns ovisst, men udden ligger hos boråsarna.

Bomben Match 1: Elfsborg – Hammarby 1, 2 – 0, 1, 2

Inledningen på säsongen var tuff för Elfsborg, som dock började få med sig positiva resultat ju längre in i säsongen de kom. De låg förvisso under mot Örebro förra mötet, men pressade fram två mål, som gav tre poäng. I detta mötet får laget klara sig utan Lundevall, som är avstängd. Han var delaktig i bägge målen förra helgen, hur mycket han kommer saknas märker vi ikväll.

Hammarby hade en omvänd resa. Extremt starkt inledning på säsongen, där resultaten dalade allt eftersom den led mot sitt slut. De förlorade premiären efter uppehållet mot ett mål mot två, på hemmaplan. Man skall inte räkna ut Hammarby, men Elfsborg är klara favoriter.

Bomben Match 2: Akropolis – Sandviken 0, 1 – 1, 2, 3

Dessa två lagen kämpar för att hitta formen. Akropolis har haft en hyfsad säsong, men sista tiden har resultaten inte fallit lagets väg. Senaste matchen släppte de in fyra mål bakåt när de mötte Arameisk/Syrianska, som ligger långt ner i tabellen. Då fick de en back utvisad ganska tidigt, vilket lär ha påverkat resultatet.

Sandviken kämpar också för att få till spelet. Laget har bara lyckats få till en seger på de senaste sex matcherna, långt ifrån godkänt. Motståndet den matchen är samma som idag. Resultatet i den matchen var tre mål mot noll.

Bomben Match 3: Randers – Bröndby 0 – 1, 2

Klasskillnad mellan de här två lagen. Bröndby stred för serieseger förra året, även om de fick vika sig i sista stund. Detta året lär de ha liknande målsättning. Ett kunnigt och kvalitativt lag som är duktiga både framåt och bakåt.

Randers var i kontrast ett av seriens allra sämsta lag. De spelade för överlevnad förra året, vilket de dock klarade. Detta året har de på liknande vis en förväntad bottenplacering, som bäst. Mellan dessa två lagen är statistiken 14 vinster för Bröndby och en för Randers. Vi spikar nollan.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!