Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips 16 Februari Bomben Hockey

OS-hockey Dagens Bomben kupong och tips

Svenska Spels kupong där det gäller att tippa rätt resultat i samtliga matcher heter som ni säkert vet Bomben. Som oftast avser tipskupongen matcherna som spelas på kvällen. Ibland är det fotboll, ibland är det hockey. Idag, fredag, den 16 februari, är det en specialare som spelmonopolet har valt att bjuda dig som gillar spela på antal mål. Och då är det inte Måltipset förslag som vi syftar på, utan spel på antal mål å hockeymatcher och Bomben1.

För det första så är det bara två matcher som är med på Bomben. För det andra så smäller det till redan efter lunch på fredagen: Tre Kronor är i farten igen borta i Sydkorea och precis som på torsdagen väntar smidig seger! Ja, Tre Kronor fick ju en bekväm start på turneringen på torsdagen.

Pär Lindholms 1-0-mål kom tidigt och även om Norge hade några hyggliga stunder levde Tre Kronor aldrig riktigt farligt. Segern skrevs till 4-0 och det var framförallt Linus Omark som glänste, med tre assist. En het Omark blir värdefull! Nu står Tyskland för motståndet och även det innebär ju stark segerchans. När lagen möttes i VM i just Tyskland ifjol blev det hela 7-2 – kanske inte fullt så stora siffror denna gång men visst går det lätt igen!

Även i gruppens andra match – som även den är med på hockey Bomben idag – är det läge att strecka för trygg favoritseger. Finland såg ganska spetsigt ut mot Tyskland igår – med jättetalangen Tolvanen som dirigent gav PowerPlay spelet bra betalt direkt. Norge blev alltså ”nollat” av Tre Kronor på fredagen och för att hota finländarna krävs rätt rejäl uppryckning – och den kapaciteten finns ju inte riktigt hos norrmännen. Kommer att göra en tapper kämpainsats och kan hålla nere siffrorna hyggligt – men inte mer än så.

Våra Tips för Dagens Bomben

Spelstoppet är redan klockan 13:09 – följande 100 rader lämnas in av Ettkrysstvå redaktionen. Vår expert tror på succé ikväll och satsar rejält på Hockey Bomben tillika Bomben1. Lycka till!

  • Sverige 23456 – Tyskland 01
  • Finland 23456 – Norge 12