Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 15 Maj

Gruppfinalen mellan Sverige och Ryssland är en het match idag. Vårt Bomben tips 15 Maj är att slaget om gruppsegern kommer bli en målrik historia av de två högpresterande lagen. Vårt systemförslag ligger på totalt 144 rader.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Ryssland – Sverige 2,3 – 2,3,4

Mötet bestämmer vem som tar hem gruppsegern och därmed får en potentiellt enklare väg till finalen. Sverige har ett litet övertag med en extra pinne i statistiken. Ikväll ställer Nashville Predators Filip Forsberg upp i laget, vilket vi har i åtanke i vårt Bomben tips.

Däremot får både Gustafsson och Pettersson lämna turneringen i förtid på grund utav skador. Storstjärnan Kaprizov åkta på en tuff smäll senast mot Slovakienj men slutförde trots det matchen på skridskorna. Detg har varit relativt målsnåla matcher senaste gångerna de två lagen mötts.

Lettland – Danmark 1,2 – 3

Danmark har fördel av en intensiv hemmapublik som lär lyfta laget ett snäpp. Trots det överraskar vårt grannland genom sin starka prestation hittills, där Andersen varit en viktig kugge. Lettland har stått för ojämna prestationer och det är svårt att säga vilket lag som dyker upp idag. Deras kontringar är farliga och utgör ett hot mot Danmarks framgång. Vi sätter en spik på tre mål för Danmark, för att kunna bidra med fler valalternativ på andra platser.

Washington – Tampa Bay 2,3,4 – 2,3,4,5

En bra inledning av Capitals har gett en gedigen 2- 0 ledning, som är rättvis. Lightnings har tveklöst mer att bidra med och är ett för stark lag för att bli bortsopade med 4 – 0. I kvällens match på bortaplan saknar laget press vilket kanske kan betyda att laget här vänder steken. Vi räknar med en jämn match där Tampa Bay vänder statistiken till sin fördel, i vårt Bomben förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!