Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Tips 15 December

Bomben Hockey 15 december

Hockeybomben idag den 15 december. Dags för hemmatrion AIK, Leksand och Timrå att krossa motståndet. Dessa hockeylag kommer få stort förtroende av Bomben-spelarna på fredagen – men vi räknar inte med några storsegrar, inte. 13 segrar, 13 förluster och inte ett enda kryss – det är varken ”antingen eller” som gäller för AIK. Torskade borta mot MODO senast och på fredagen kan det bli tufft igen. Pantern blev nollat i veckan men har överlag trummat på stabilt. Till skillnad från AIK spelar man gott om tighta matcher och här kan man absolut göra det svårspelat för hemmalaget. Om AIK ”träffar” blir det hemmaseger men det vågar vi inte ta för givet.

Leksands rejäla uppryckning har kommit av sig de senaste veckorna och i veckan blev det jobbigt igen då man tappade 3-1 till 3-3 hemma mot Västervik. Leksand lyckades dock slå tillbaka och vinna matcher, vilket verkligen kändes viktigt. Någon toppform är det dock inte och vi kan definitivt se SSK hänga med hyggligt på fredagen, även om formen stannat upp något även för deras del.

Timrå fortsätter att toppa tabellen, trots att spelet inte gnistrat på ett bra tag nu. Med blott 1,76 insläppta mål per match är det ju dock inte så konstigt att poängen ändå trillar in. Vita Hästens formkurva är oroväckande. Blev nollat i denna arena tidigt på säsongen och det blir svårt för Hästen att producera även denna gång. Vi går emot tips som går att hitta på nya spelbolag 2018 och följer Unibet och Betssons experter. De tror att Timrå gör mellan fyra och fem mål idag, medan Vita Hästen ”nöjer sig” med max en puck.

Dagens Spelkupong: Tips

Vi spelar 60 rader på vår hockey Bomben idag den 15 december. Det gör vi enligt följande:

AIK                 2345 – Pantern         12

Topptippade AIK har det tungt i hockeyallsvenskan just nu. Laget har förlorat tre av de fem senaste matcherna och i onsdags blev det 1–4 borta mot Modo, vilket betyder att AIK parkerar först på sjunde plats i tabellen inför kvällens hemmamöte med Pantern. Men trots den sviktande formen ser tränaren Tomas Mitell ändå relativt ljust på situationen – AIK spelar nämligen, enligt honom, inte så dåligt.

Leksand        234 – Södertälje     2

Södertälje SK har rott i hamn en riktig profilvärvning över resterande delen av säsongen. 19-årige forwarden Mathias From, draftad av Chicago Blackhawks, har skrivit på. Han kommer närmast från Rögle där han SHL-debuterade för två år sedan och har denna säsong gjort 5 poäng på 21 matcher.

Enligt våra källor så har han bekräftat att han kangöra debut mot Leksand på fredagen.

Timrå             45 – Vita Hästen   01

Timrå brottas med flera skador på forwardssidan inför kvällens hemmamöte med Vita Hästen – och därför väljer den 17-årige talangen Filip Hållander att tacka nej till J18-landslagets läger. Han anser helt enkelt att han behövs mer i sitt klubblag.