Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 13 Februari

Bild på Basel FC - Fotbolls Bomben Tips

Basel slog Manchester United i gruppspelet – men nu handlar det om slutspel och City och det blir någonting annat. Juve levererar också. Två matcher på dagens fotbollsbomben hämtas från CL och en till i England. Ja, äntligen slutspelsdags i Champions League! Vi måste onekligen slå fast att Basel drog nitlotten: Manchester City är nog det lag i hela Europa som imponerat mest denna säsong. Formen är nu uppåt igen och den här säsongen känns man definitivt redo att gå riktigt, riktigt långt på den här scenen. Visst har vi respekt för ett Champions League-rutinerat Basel men nej, City tar inga risker och går på knock redan i bortamötet.

Otacksam lottning även för Tottenham Hotspurs i Champions League åttondel, som vann gruppen före självaste Real Madrid men som nu direkt ställs mot Juventus. Efter en småtrög höst är Juve nu i väldigt stabilt slag och visst blir det tufft, tufft för Tottenham att komma till Turin och utmana – blir svårt att ens göra mål mot Chiellini och co.

Bomben-kupongen avslutas sedan i The Championship där Cardiff fått stopp på den värsta svackan men som inte visar någon direkt glänsande form – inga Premier League-vibbar just nu, åtminstone. Gästas av ett Botlon som är tappert i bottenstriden. Trivs onekligen solklart bäst hemma men här och nu är vi inte främmande för att Bolton utmanar borta i Wales.

Våra Tips från Expert för Dagens Bomben Kupong Fotboll

Vår redaktion väljer att lyssna på expertens tips idag och lirar inte mindre än 144 rader på den sköna fotbollskvällen. Vi har kryssat i följande antal mål på dagens Bomben kupong idag, den 13 februari. Imorgon tar vi nog en kort paus med antal mål tips och skippar publicera Bomben tips. Dags att fira alla hjärtans dag istället för att tippa fotboll.

  • Basel Schweiz                             01 – Manchester City England            345
  • Juventus Italien                         23 – Tottenham Hotspurs                     01
  • Cardiff Wales                          023 – Bolton England                          01