Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 12 Juni

Det blågula damlandslaget är huvudfavoriter i vårt Bomben tips 12 Juni. De svenska damerna spelar starkt i VM-kvalet och har lösningen i sina egna händer. Ukraina är ett svagare lag och när en åtråvärd VM-plats står på spel skall det inte bli något annat än seger för de svenska tjejerna.

Match 1: Ukraina – Sverige Dam 0 – 2, 3, 4

Sverige leder sin grupp i VM-kvalet, efter många bra insatser. Senast mot Kroatien körde de över motståndarna totalt med 4 -0. Nu väntar Ukraina som är en sämre motståndare på pappret. Räkna med att Sverige går för vinst för att säkra VM-platsen. Vi tro på en målrik match för bortalaget.

Match 2: Gais – Örgryte 1, 2 – 0, 1, 2, 3

Ett derby i Göteborg är alltid intressant. Örgryte startade säsongen nästan prickfritt. Under några veckor ha de dock stått för tvivelaktiga prestationer. De låg under mot Falkenberg senast, även om de klarade av att lösa ett kryss till slut. Gais spelade svagt inledningsvis men har spelat bättre och bättre. Senast spelade de också kryss, när de mötte Landskrona på bortaplan.

Match 3: Skoftebyn – Stenungsund 0, 1 – 1, 2

Lagen från Division 2 Norra Götaland möts i den svenska cupen. Bortalaget har inte en enda vinst de senaste åtta omgångarna, vilket är långt från godkänt. Bägge lagen har förluster mot lag i toppen av tabellen i bagaget. Eftersom det är Cup-match känns resultat mer ovisst än vanligt, men det lutar åt en ganska målsnål match.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!