Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Bomben: Tips 11 Januari

SHL Hockey Bomben 11 Januari Spel

Nya Hockey Bomben är här. Dagens spelkupong på Bomben1 kryddas till av Svenska Spel med fina 333 333 kronor extra i jackpott. Torsdagens SHL-Bomb lockar idag den 11 januari. Ett formstarkt Färjestad är på uppgång och har riktigt goda chanser att slå rivalen Djurgården. Skön match på gång i Ängelholm! En riktig SHL fest för alla som älskar spela på odds ikväll.

Ja, nu är Färjestad tillbaka på banan efter en plötsliga och djupa svackan. Förra veckan gav ett antal fina insatser och läget i truppen har ju också blivit bättre, med bland annat målskytten Lindqvist tillbaka. Nu är det istället Djurgården som har en något oroväckande formkurva och förlusten hemma mot Frölunda senast var svag. Det blir tufft att skrälla i Karlstad denna gång.

Prestigemöte även i Jönköping som tydligen är bra på hockey och inte bara på CSGO bets. Där gästas HV 71 av ett Frölunda som fortsätter att se förbättrat ut. Stark bortaseger mot Djurgården senast och just bortaspelet har lyft rätt rejält. Även HV har hittat allt vassare form men vi håller ändå Frölunda som både starkare och hetare – och efter knappa förluster i säsongens tidigare möten spekulerar vi nu i Frölunda-revansch. Frölunda har visat fin form en längre tid och kommer närmast från en 4–1-seger borta mot Djurgården. I kväll väntar bortamatch mot HV71 och då kommer slovenska nyförvärvet Jan Mursak debutera. Frölundas andra nyförvärv, Adam Pardy, är ännu inte redo för spel.

Avslutningsvis formmöte i Ängelholm! Rögle har ju verkligen tänt till, med tre bra segrar på de fyra senaste. Segrarna har kommit här hemma och 6-2 mot Växjö senast var ju onekligen riktigt läckert. Även Brynäs är i form, riktigt imponerande uppryckning efter krisstarten. Vi räknar med att detta blir öppet och målrikt mellan två lag med självförtroende!

Vår Bomben Tips Idag

Ettkrysstvå går all in ikväll på Hockey Bomben! Vi spelar hela 288 rader och det gör vi enligt nedan:

  • Färjestad     345 – Djurgården 123
  • Rögle           34 – Brynäs        34
  • HV71            34 – Frölunda     345