Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 10 oktober Onsdag

Mitt på veckan och det betyder ett nytt Bomben tips 10 oktober Onsdag. Det är hockey på schemat och en stark hemmafavorit inleder kupongen. AIK leder fortfarande serien och bör ha bra chans att lösa dagens uppgift.

Match 1: AIK – Pantern 4, 5, 6 – 0, 1

AIK leder förvisso serien, men kommer från två matcher de förlorade på straffar. Har spelat stabilt och det är enkelt att ge de förtroende igen, trots de senaste poängtappen. Har bra form och få bekymmer i truppen.

Pantern har varit mestsåhär långt på säsongen. Mot Leksand räckte det inte till och mot Västerås åkte de på en rejäl kalldusch. Mot Almtuna räckte det inte heller till. De får ses som klara underdogs här.

Match 2: BIK Karlskoga – Modo 2, 3 – 2, 3, 4

Karlskoga har börjat piggt och innan de förlorade på straffar mot Västervik i den senaste rundan knåpade de ihop fyra segrar på lika många försök. Med hemmafördel vill vi inte räkna bort de, även om dagens uppgift ser tuff ut på förhand.

Modo har stort kunnande i truppen även om det tog ett tag för de att sänka Tingsryd nyligen. Har löst fem fullpoängare såhär långt och att den sjätte kommer här känns klart troligt. Räkna med en het drabbning.

Match 3: Leksand – Oskarshamn 2, 3 – 1, 2

Ett toppmöte. Leksand övertygar och har bland annat den enda vinsten mot AIK den här säsongen. Då gick matchen till straffar. Då var det en tät och defensivt inriktad match. Vi tror på liknande här.

Oskarshamn är formstarka med fem vinster på sex matcher och en defensiv som bara släppt igenom tio puckar såhär långt. Max två mål är vår utgångspunkt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!