Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 1 Oktober

Ny vecka och nya tag. Detta Bomben tips 1 oktober har Svenska Spel lagt till 444 444 kronor extra i utdelning. Matcherna hämtas från Allsvenskan. Bk Häcken inleder, vilket brukar betyda målgaranti.

Match 1 Måndag: Elfsborg – Häcken 1, 2 – 2, 3, 4

Det har sett bättre ut under hösten för Elfsborg. Nu har de trots en medioker start på säsongen fem matcher i rad utan förlust. De satsar ofta friskt framåt och har bra chans att hamna i målprotokollet.

Detsamma gäller BK Häcken som skapat flest mål i hela Allsvenskan. Dubbelt så många som Elfsborg. Vi ger de bra chans att näta fler än två gånger här.

Match 2 Måndag: Hammarby – IFK Göteborg 1, 2, 3 – 0, 1

Bajen har blivit avhängda toppen och skall det bli spel i Europa nästa säsong krävs tre poäng här. De har inte spelat dåligt men har haft svårt att kapitalisera på de möjligheter som skapas. Ett par mål här är inte otänkbart.

Blåvitt å sin sida får inte till det. Mot serieledarna AIK var de helt bortkomna och i derbyt mot Häcken såg det ännu värre ut. Vi är benägna att noll IFK men tar med en pinne utifall att.

Match 3 Måndag: Örebro – Trelleborg 2, 3, 4, 5 – 0

Örebro uppvisar ganska dålig form. En mållös match mot Sirius på hemmaplan sticker ut. Mot Elfsborg hade de knappt en enda målchans. Nu är det Trelleborg på jumboposition som står på schemat. Då lär det bli ett par mål framåt oavsett.

Trelleborg är Allsvenskans sämsta lag. Problem i alla lagdelar kännetecknar den här säsongen. Det blir nedflyttning och vi spikar nollan för att kunna gardera andra matcher.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!