Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips VM 19 Juni

Bomben speltips Vm 19 Juni innehåller tre intressanta matcher. Colombia ställer upp mot Japan, i en match som känns ganska öppen på förhand. Polen möter Senegal i en match där det defensiva arbetet kommer bli avgörande. Värdnationen Ryssland möter ett Egypten där Liverpool-stjärnan Salah förväntas vara med från start.

Match 1: Colombia – Japan 1, 2 – 1, 2

Det är oklart om anfallsstjärnan Rodriguez kommer kunna spela VM för Colombia. Deras största stjärna är skadad. Men det finns kvalitet på topp i form av Falcao, som spelar i AS Monaco till vardags. De fick inte hål på vare sig Egypten eller Australien, vilket är oroande.

Japan bytte tränare för ett par månader sedan och det är mycket som känns ovisst för laget. Anfallsspelet hänger på Honda och Okazaki, som har stor erfarenhet. Räkna med något mål för bägge lagen.

Match 2: Polen – Senegal 1, 2 – 1, 2

Polen såg bra ut under kvalet till VM. De slog sin grupptvåa Danmark med hela fem poäng. Lewandowski är lagets nyckel till framgång, något som deras tränare Nawalka vet mycket väl. Han är känd för att framgångsrikt inkorporerat fixstjärnan i landslagets spelsystem.

Senegal gör sitt första framträdande i VM sedan 2002, då de slog ut Sverige med en uddamålsvinst i åttondelsfinalen. Skall de nå liknande framgångar detta VM krävs att Saido Mané spelar på toppen av sin förmåga. Liverpoolspelaren är vass framåt och vi räknar med att bägge lagen blir införda i målprotokollet.

Match 3: Ryssland – Egypten 1, 2 – 1, 2

Man skall inte överskatta femmålsvinsten mot Saudiarabien för Ryssland. Egypten har ett landslag av en helt annan karaktär. Inför denna matchen är Mohamed Salah tillbaka efter en skada. Liverpools farliga anfallsstjärna blir en nyckel om Egypten skall lyckas rubba hemmalaget.

Egypten spelade bra mot Uruguay, även om de låg efter i bollkamperna. De släppte in förlustmålet först i slutminuterna. Denna match måste de vinna om inte VM-drömmen skall spricka tidigt.

SPELA MED UPP TILL 1000 KR BONUS