Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Torsdag 21 Juni

Det råder VM-yra på Bomben speltips Torsdag 21 Juni. Tre matcher från turneringen står på schemat idag. Argentina är pressat att vinna efter det överraskande poängtappen mot Island. Nu står Kroatien på schemat, som har talangfulla spelare och där det finns flera möjliga matchhjältar. Räkna med åtminstone något mål för bägge lagen.

Match 1: Danmark – Australien 1, 2 – 0, 1

Danmark fick med sig tre poäng i öppningsmatchen mot VM-nykomlingen Peru. Det var ingen självklart vinst, men efter en stabil arbetsinsats nådde laget till slut till seger. Danmark brände en del chanser, men Peru missade en straff. Skulle Danmark vinna detta mötet mot Australien är landet klart för åttondelsfinal.

I detta mötet är inte Kvist med i det rödvita laget, som ådrog sig en skada i premiärmatchen. Australien lär inte bli överkörda. De spelade bra mot gruppfavoriterna Frankrike den första matchen, men förlorade med ett mål mot två efter ett självmål i slutet av matchen.

Match 2: Frankrike – Peru 1, 2, 3, 4 – 0

Frankrike fick lite turligt med sig en vinst mot Australien första matchen, efter ett självmål i den 80:e matchminuten. Spelet imponerande inte nämnvärt. Nu är det Peru som står på schemat, som spelar sitt första VM någonsin.

Deschamps lag är fyllda av världsspelare och laget kan absolut spela bättre än de gjorde första matchen. Peru spelade bra mot Danmark. När nu nivån på spelet når nya höjder kommer det sydamerikanska laget inte ha mycket att sätta emot.

Match 3: Argentina – Kroatien 0, 1 ,2 – 1, 2

Argentina var på förhand en av guldfavoriterna, samt ett lag med extremt mycket talang. Messi, Higuaín och övriga stjärnor i laget fick dock bara med sig en poäng mot Island, som har en totalt befolkning på 300 000 personer. 1 -1 mot önationen är helt enkelt inte godkänt från ett av världens bästa lag.

Eftersom Argentina tappade poäng mot Island är de nu pressade när Kroatien står för motståndet. Det är ett på pappret mycket tuffare motstånd med världsstjärnor på flera positioner som i allra högsta grad har möjlighet att kapitalisera på det haltande spelet hos Argentina. Räkna med en tight och het drabbning.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!