Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Torsdag 16 Augusti

Det vankas Europa League på vårt Bomben speltips torsdag 16 Augusti. Den här vändan är det Bomben 2 som står på schemat, med några matcher där det finns stor chans för målrika prestationer.

Bomben Match 1: Burnley – Basaksehir 1, 2 – 0, 1

När Basaksehir hade hemmafördel i Turkiet spelade de aggressivt från första stund, vilket resulterade i sexton skott på mål, utan att hamna i målprotokollet. I det andra mötet mellan lagen lär matchbilden vara en helt annan.

Burnely spelar ofta bra hemma och när de har hemmapubliken i ryggen lär de inte vara nöjda med att luta sig tillbaks och spela på resultat. Turkarna är absolut inte chanslösa, men att Burnley löser avancemang känns ändå som det mest troliga.

Bomben Match 2: Rosenborg – Cork City 2, 3, 4, 5 – 0, 1

Första mötet vann Rosenborg enkelt med två mål mot noll. Det betyder att Cork har en lång väg att gå för att kunna säkra vidare spel i ligan. Med tanke på att det krävs fyra mål för att vinna om det norska laget gör ett mål.

Att ett lag lyckas hämta in ett sådant underläge är ovanligt. När det sker är det troligt att kvalitén på spelarna även är högre än i Corfk Citys fall. Det lutar åt ännu en seger för Rosenborg, vi garderar för att de blåser ur Cork totalt.

Bomben Match 3: Sunderland – Sheffield Wednesday 0, 1 – 0, 1

Sunderland hörde hemma i Premier League tills ganska nyligen. Nu är det League One som är den nya hemmatillhörigheten. I den ligan är laget de största favoriterna att knipa totalsegern. De har spelat två matcher i inledningen av säsongen, där de lyckats få med sig fyra poäng.

Den här matchen är ett möte i cupen. Förra säsongen spelade bägge lagen i The Championship, där Wednesday spelade in mycket mer poäng än Sunderland. När lagen möttes slutade ett möte lika och det andra vann Sheffield bekvämt. Bägge lagen lär vilja säkra ett bra resultat inför returen, vilket kan betyda en målfattig match.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!