Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Tisdag 8 Maj

Dags för tisdagens Bomben speltips. Det blir fotboll och inte hockey som är i fokus idag. Det gäller att tippa rätt resultat i tre matcher som även finns med på Topptipset. Nedflyttningsstrecket skiljer Southampton och Swansea åt inför dagens möte, när de spelar mot varandra i näst sista omgången. Nervigt och tätt framför glatt och målrikt på Bomben, tippar experten. Dags för en kort genomgång av samtliga tre matcher.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Helsingborg – GAIS 0, 1, 2 – 0, 1

Både Helsingborg och GAIS började säsongen med två raka vinster. Därefter tog det stopp. Helsingborg åkte på en förlust hemma mot Eskilstuna. Sedan blev det bara en poäng borta mot Brage. Den matchen dominerade Helsingborg och det är nog ingen fara med formen. Målsnålt på Bomben med max två mål för hemmalaget och max ett mål för gästerna.

GAIS har nu tre matcher i följd utan vinst och har bara gjort ett mål i dessa matcher. Helt klart oroande nivå på anfallsspelet. Nervöst och jämnt möte att vänta och Helsingborg har bäst förutsättningar att få till ett trendbrott.

Swansea – Southampton 0, 1 – 0, 1, 2

Här väntar dramatik, men även här tror vi på rätt få mål för PL-lagen. Det är högst troligt att det lag som förlorar den här matchen åker ur. Southampton ligger ovanför nedflyttningsstrecket tack vare bättre målskillnad och det är Swansea, som ligger precis under strecket, som kommer att jaga tre poäng med större desperation.

Swansea har bedrövlig form. Tre raka förluster med sammanlagt 0-7 och ingen seger sedan i början på mars. Southampton har god form och tre matcher i följd utan förlust. I avslutningen till helgen möter Swansea Stoke hemma medan Southampton möter Manchester City. Det gör att även Southampton måste gå för segern här.

Aberdeen – Glasgow Rangers 1,2 – 0,1

Med 2 omgångar kvar är det mycket viktiga poäng på spel. Aberdeen, Glasgow Rangers och Hibernian gör upp om två platser till Europa League. Celtic har i vanlig ordning redan avgjort ligan. Aberdeen ligger tvåa, men bara en poäng för Rangers.

Aberdeen har visat stabil form och har hållit nollan i sina tre senaste matcher. Rangers spelar mer frejdigt, gör fler mål än Aberdeen, men släpper också in klart fler. Glasgow Rangers har vunnit samtliga tre inbördes möten den här säsongen. Hög tid för Aberdeen att ändra på det.