Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Tisdag 7/8

Det finns fortfarande hopp om svenskt deltagande i Champions League. Efter ett gynnsam lottning är det nu ungerska Videoton som står för motståndet. De skrällde förra omgången och skall normalt inte kunna rubba ett motiverat Malmö FF.

Match 1: Malmö FF – Videoton 2, 3, 4, 5 – 0

Det är dags för den tredje omgången av kvalet till CL. Första mötet går på hemmaplan och räkna med att Malmö kommer pressa framåt för att säkra ett bra resultat i returen. Skulle de göra ett par mål idag betyder det mycket för nästa möte. Detsamma gäller för det defensiva arbetet. Bortamål är dyrbart.

Den ungerska ligan inte särskilt hög klass, men där håller oavsett Videoton till i den övre delen. De slog otippat ut Ludogorets från Bulgarien förra rundan. De bör inte ha mycket att sätta emot Malmö och vi spikar nollan.

Match 2: Middlesbrough – Sheffield U 1, 2 – 0, 1

Middlesbrough hade en hyfsad säsong förra året och deras femteplats i ligan räckte till play off, där de dock föll mot Aston Villa. De har hållit sig aktiva i sommar och hösten trupp känns starkare än fjolårets.

De låg under med två mål på bortaplan mot Millwall. De lyckades dock hämta upp underläget och fick med sig en poäng, vilket lär gett självförtroende. Sheffield United föll på hemmaplan den första omgången av ligan. De är klara underdogs.

Nottingham – West Bromwich 1, 2, 3 – 0, 1, 2

Nottingham har storsatsat på ny personal inför den här säsongen. Ny manager och nya spelare gör att de är ett lag värt att hålla ögonen på. De kryssade premiären mot Bristol C på bortaplan, vilket trots allt gav goda besked.

WB fick inte till det i PL i fjol men deras ambition är tveklöst att göra visiten i The Championsip så kort som möjligt. De har dock drabbats av spelarbortfall och fler är på väg att lämna inom kort. För denna ligan skall de ändå ha kapacitet att vara med i den absoluta täten. Nottingham är tuffa på hemmaplan och får tipset.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!