Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Söndag 3 December Bomben

Arenan i Mönchengladbach väntar på fotbollsmatcherna

Hockeybomben tar paus idag och fullt fokus ligger på europeisk klubbfotboll. Visst är det mer spännande med Europatipset och Topptipset, men är du duktig på att gissa antal mål, är det lockande att satsa på Man City, Mönchengladbach och Eibar. Vi på Ettkrysstvå tycker nämligen att chansen att alla tre lag gör tre mål är rätt hög. Klara siffror att vänta för Man City på söndagen! Ett nytänt Gladbach och ett Eibar på given uppgång får också vårt Bomben-förtroende. Vill du satsa på bara en rad? Då får du följande speltips från oss vad gäller antal mål i dag:

  • Man City – West Ham 4-0
  • Wolfsburg – Borussia Mönchengladbach 1-3
  • Eibar – Espanyol 2-1

Genomgång av Bomben matcherna

Manchester Citys målform har väl lugnat ner sig något men fortfarande har man ett järngrepp i toppen och veckans sena avgörande mot Southampton var skönt. På söndagen räknar vi med att City snäpper upp fokus och då kan vi inte se West Ham stå emot. Dessa kraschade mot Everton i veckan med hela 0-4 och detta blir ju inte lättare… Man Citys anfallare är betydligt vassare än Rooney och resten av Guardiolas lag är flera klasser bättre än Everton. Stora spelbolag ger 10 gånger pengarna på 4-0 vinst för hemmalaaget.

I Tyskland har Mönchengladbach klättrat rejält och förra helgen lämnade man ju bästa möjliga formbesked: höll undan till seger mot självaste Bayern München. Gästar nu problemlaget Wolfsburg som spelat upp sig något men som helt enkelt inte är speciellt bra denna säsong. Bra chans för Gladbach att köra på!

I Spanien har Eibar varit roliga att följa de senaste säsongerna. Denna höst har det varit sämre men nu är formen på gång: två raka segrar, bland annat 5-0 mot Betis i förra hemmamatchen! Gästande Espanyol har stora problem att hota i bortaspelet och säsongens första bortavinst lär få vänta ytterligare.

Dagens Spelkupong

Vi satsar på följande 72 spelrader på Topptipset idag, när vi lämnar in spelkupongen hos Svenska Spel på nätet:

  • Manchester City 34 – West Ham 01
  • Wolfsburg 12 – Mönchengladbach 23
  • Eibar 123 – Espanyol 12