Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Söndag 24 Juni

Englands stora hopp är att Harry Kane gör sitt livs turnering. Han fick igång målskyttet med två fullträffar i den första matchen. Nu väntar Panama som normalt skall besegras bekvämt av det brittiska laget. Kane lär försöka fortsätta ösa på framåt.

Match 1: England – Panama 3, 4, 5, 6 – 0, 1

Trots en sen avslutning slutade premiären med tre poäng för England. Målet kom på övertid och sattes dit av skyttekungen Harry Kane. England gjorde en bra insats överlag även om segermålet kom i allra sista stund. Om England slår Panama säkrar de avancemang redan denna omgången.

Match 2: Japan – Senegal 0, 1 – 1, 2

Japan vann sin första match mot Colombia. Då hade motståndarna en man mindre nästan hela matchen. Att Japanerna fick med sig tre poäng var förvånande. De har ganska snabbt tempo i sitt spel, men får det nog svårt mot Senegal då detta borde passa senegaleserna mycket bra.

Senegal spelade bra mot Polen, som dock såg ovanligt andefattiga ut. Senegal har ett fysiskt starkt lag som visat fina fotbollskvaliteter. De har ett imponerande lagbygge med bra spelare på många positioner. Japan har ett rutinerat lag som dock måste ses som underdogs i detta mötet.

Match 3: Polen – Colombia 1, 2 – 1, 2, 3

Det var inget krut i Lewandowski i premiärmatchen mot Senegal. Han såg osynligt ut och kom felvänd in i de flesta situationer. Skall hans Polen lyckas mot Colombia behöver han höja sig ett par nivåer.

Colombia fick en man utvisad i den tredje matchminuten. Det bidrog tveklöst till deras förlust mot Japan, som var en av turneringens stora överraskningar. Colombia med Falcao och övriga stjärnor lär gå för vinst mot Polen. Räkna med några mål av bägge lagen, i en match som betyder mycket.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!