Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Måndag – Bomben 1 6/8

Denna omgången av speltips måndag – Bomben 1 6/8 har fyra matcher. Det betyder att utdelningen för vinnare har möjlighet att bli omfattande. Eftersom det är ett oddsspel multipliceras de olika oddsen med varandra för att ge rätt utdelning. Med två lag till att pricka in rätt resultat innebär det helt enkelt högre vinster generellt. Östersund har spelat riktigt bra det sista och skall absolut ses som favorit trots bortaplan mot Elfsborg.

Bomben 1 Match 1 Måndag: Elfsborg – Östersund 0, 1 – 1, 2

Efter en ganska sval start har Östersund etablerat sig på riktigt allt eftersom säsongen fortskridit. De kommer närmast från en seger mot dagens motstånd för en vecka sen. Den matchen slutade 1 – 0. Nu är det bortaplan som gäller, men där presterar Östersund väl.

Med en tolfte plats efter femton omgångar är det klart att Elfsborg inte presterar enligt förväntat. Ett svalt målskytte är en stor bidragande orsak till klubbens bekymmer. Laget snittar exakt ett mål per match, bakåt något mer än så. Tänkbara siffror efter dagens möte.

Bomben 1 Match 2 Måndag: GIF Sundsvall – Norrköping 1, 2 – 1, 3

Giffarna har visat prov på ett starkt lagbygge som håller en jämn nivå trots turbulens i truppen. Att de saknar en given stjärna gör att spelare kliver upp och tar ansvar när det krävs. De har gjort 23 mål på femton matcher, klart godkänt för laget.

Sundsvall spelade bra mot DIF och lyckades få med sig en poäng på bortaplan senast. IFK Norrköping har visat sig vara svårslagna säsongen 2018/19. Tre förluster på femton matcher är bra. Att de bara kryssat tre av de övriga matcherna innebär att det oftast slutar med seger. En match där Norrköping är svaga favoriter.

Bomben 1 Match 3 Måndag: GAIS – Brage 1, 2 – 0, 1

Den här säsongen har GAIS lika många förluster som vinster, med fem var. Sex stycken kryss gör att de trots allt har en chans på mer framskjutande placeringar. GAIS förlorade mot Frej som skuggar laget i tabellen.

Allvarligare är att Brage på en stabil femteplats släppte tre poäng till bottengänget Värnamo senast. Sådana prestationer gör klart att en plats runt mitten av tabellen är att vänta vid årets slut. GAIS kan mycket väl plocka flera positioner om de får till sitt spel. Vi ger det klassiska Göteborgslaget utgångsettan idag.

Bomben 1 Match 4 Måndag: IFK Värnamo – Landskrona 0, 1 – 2, 3

Finns det en match där det har förmåga att bli många mål på dagens omgång är det denna. Landskrona har gjort 23 mål den här säsongen, men släppt in nästan lika många. För att vara nykomling har de klarat uppgiften bra.

Landskrona på 13 plats i tabellen vann sin premiär efter uppehållet. Då var det Gefle som fick lämna mötet med noll poäng. Nu är det det enda laget som ligger under Gefle IF som skall besegras. Värnamo har släppt in två mål per match i snitt samtidigt som de inte gjort fler än elva mål totalt. Kanske kan de få in en balja i dagens möte, men inte mer.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!