Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Lördag 4 Augusti

Det är dags för ett helsvenskt Bomben speltips Lördag 4 Augusti. Två drabbningar i Allsvenskan och en i Superettan står på schemat. Vi räknar med att det blivit en del mål när kupongen avslutats.

Bomben 1: Brommapojkarna – Dalkurd FF 2, 3, 4 – 1, 2

Det är dags för ett viktigt möte i den nedre delen av tabellen. BP har haft en långvarig svacka och detsamma kan sägas om Dalkurd FF, som inte nått upp till det spel som förväntades av laget innan säsongens inledning.

Föga överraskande har båda dessa lagen svårt att få till det defensivt. De här två lagen möttes relativt nyligen. Då fick dagens gäster in tre mål framåt. Det lutar åt något mindre den här matchen. Ett varningens ord för BP, som lär försöka använda chansen att vända sin negativa trend nu när lämpligt motstånd presenterat sig.

Bomben 2: Kalmar FF – IFK Göteborg 1, 2 – 1, 2

Detta har förmåga att bli en jämn affär. I tabellen ligger de efter varandra med en poängs marginal. Kalmar har haft det problematiskt framåt. De sista tre matcherna har de inte gjort ett enda mål. Nu möter de dock ett IFK Göteborg som är långt ifrån formen.

Blåvitt vann senaste matchen mot Sundsvall med tre mål mot noll. Det är dock en av få ljuspunkter när man granskar insatsen från Göteborgslaget. Ett mål var för lika resultat känns inte otänkbart.

Bomben 3: Östers IF – Varbergs BoIS 2, 3, 4 – 0, 1

Annat är det när det talas om ÖIF, som verkar ha fått till formen ordentligt. Senaste fem matcherna är utan förlust, med fyra vinster. De lär inte hinna ikapp den verkliga toppen, men ett par placeringar där under är inte alls långsökt.

Varbergs BoIS är ett bottenlag och skall normalt inte ha så mycket att sätta emot. Klasskillnaden gjorde sig känd när de mötte Falkenberg i ett derby där de aldrig hade en chans. Lär bli en liknande matchbild denna vändan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!