Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Lördag 29/9

Helgen har börjat och ett roligt Bomben speltips lördag 29/9 inleder firandet. Den här gången är det hockey som gäller och matcher är hämtade från SHL. Hockey betyder allt som oftast hög utdelning så vi streckar på och håller tummarna.

Match 1: Linköping – Luleå 2, 3, 5 – 2, 3

Det var några år sedan Linköping var med och hotade på allvar. Nu har de ny tränare i form av Tommy Jonsson, som gjort det bra såhär långt. Tre vinster på fyra försök. Den fjärde matchen ledde laget men släppte till förlängning de sista minuterna vilket räddade en poäng. Vi tar med femman utifall de får de att släppa mot Luleå, som haft det tufft.

Bortalaget har släppt in på tok för många mål för att kunna vara konkurrenskraftiga. Fem mål i baken mot Skellefteå och HV71 ser inte bra ut. Noterbart är att det var med två olika målvakter. Vi tar med femman utifall det blir nummer tre här.

Match 2: Malmö – Djurgården 2, 3 – 2, 3, 4

Det skall bli intressant att se hur det blir med målskörden när ett av de bästa offensiva lagen i ligan möter det defensivt bästa. Malmö har snittat ett insläppt mål per match på de tre inledande försöken. De vann mot HV71 på bortaplan, vilket var starkt.

Djurgården har sprutat in mål framåt. Arton stycken såhär långt samtidigt som de varit godkända i det defensiva arbetet. Vi ser DIF som favoriter men tror bägge lagen har bra chans att få in ett par mål.

Match 3: Skellefteå – HV 71 2, 3 – 1, 2

Skellefteå AIK har inte förlorat än vilket de numer är ensamma med. De vann med fem mål mot två när Luleå kom på besök nyligen. Det bör ha gett bra självförtroende till truppen.

HV71 har det desto svårare. Förra säsongen var de en besvikelse och det ser inte bättre ut såhär långt, trots flera värvningar i sommar. De blev nollade mot Malmö trots att de fick hela 36 puckar på mål. En kasse här ger vi de en hyfsad chans att lösa.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!