Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Lördag 18 Augusti

Denna omgång av Bomben speltips lördag 18 Augusti har fyra matcher. Matchvalen är intressanta eftersom tre är derbyn med bra chans att bli målrika. Bra vinstmöjligheter med andra ord. Malmö lär vara revanschsugna efter sin sura förlust i kvalet till Champions League nyligen.

Bomben Match 1: Malmö FF – Trelleborg 2, 3, 4 – 0

Malmö FF har hemmaplan mot Trelleborg. De kommer från en sur förlust i Champions League-kvalet vilket säkerligen spridit en del negativ energi inom laget. Vi tror ändå de lyckas tagga till ordentligt i mötet mot Trelleborg, som är ett Skånederby där Malmö är klara favoriter.

Trelleborg håller normalt lägre klass än dagens motstånd. Noterbart är dock att det var Trelleborg som vann när de här två mötte varandra tidigare under säsongen. Då såg formkurvorna något annorlunda ut. Med dagens Trelleborg i kris blir det inga mål framåt.

Bomben Match 2: Everton – Southampton 2, 3 – 0, 1

Everton spelade lika i premiären i en match där de spelade med en man mindre över halva matchen. I sommar har laget satsat hårt på ny talang och det är tydligt att laget har ambition att förbättra sin statistik denna säsongen.

I den första matchen för säsongen spelade Southampton mållöst på hemmaplan, mot Burnley. I matchen fick den till väldigt lita farligt framåt och att denna säsongen kommer bli tuff är en lågoddsare. Vi garderar med att den kan få in ett mål, men mer än så verkar inte troligt.

Bomben Match 3: Tottenham – Fulham 2, 3 – 0, 1

I fjol var Tottenham med och slogs om de allra finaste placeringarna. Med VM:s skyttekung Harry Kane i bra form finns de få lag de inte kan hota offensivt. Med tanke på att laget inte förändrats sedan förra säsongen finns det lite som tyder på att det bli något annat än ytterligare en bra säsong för Hotspurs.

Fulham är nykomlingar för i år och även om laget aspirerar på en mer permanent plats i den högsta ligan i England lär det bli en tuff kamp det första året. De är helt klart underdogs i den här drabbningen.

Bomben Match 4: Chelsea – Arsenal 2, 3 – 1, 2

Den sista matchen är den kanske mest sevärda. Chelsea tar emot Arsenal på hemmaplan. Frågan är hur mycket det betyder i detta London-derby. Två anfallsglada lag som mycket väl kan få in ett par pinnar var.

Arsenal lyckades inte få hål på suveränerna Man City, vilket dte inte är så mycket att orda om. Noterbart är att bägge de här lagen har bytt personal på tränarposition under sommaren. Två offensivt inriktade tränare är vad de anskaffat, vilket mycket väl kan spegla matchbilden.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!