Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Lördag 14 Juli

England spelade en riktigt tuff semifinal mot Kroatien, som gick till förlängning. Nu är frågan om de orkar tagga till för att hamna på medaljplats, när bronspengen skall delas ut. Vi tror att Belgien återigen tar hem detta mötet.

Match 1: Belgien – England 1, 2, 3 – 0, 1

Belgien var en del i guldsnacket innan VM. De besitter ett av de mest spelskickliga lagen i världen, Inför VM hade de inte en förlust på över 20 matcher. Nederlaget mot Frankrike var den första förlusten på tjugofyra landskamper. Det är imponerande. Inför bronsmatchen har Belgien fått extra vila, jämfört med England.

England har spelat över förväntan denna VM-turneringen. Förlusten mot Kroatien lär svidit extra närt hela nationen fått upp hoppet, som vanligt. Eftersom förlusten kom i förlängningen finns det risk att britterna nu är något tröttare än sitt motstånd. Frågan är om de klarar av att ladda batterierna nu när gulddrömmarna har spruckit. Sista mötet vann Belgien, men då vilade de flera ordinarie spelare så det betyder inte så mycket inför denna matchen.

Match 2: Assyriska FF – BK Forward 1, 2 – 1, 2

BK Forward öppnade säsongen starkt men har haft en formsvacka det senaste. Tre förluster i rad väcker frågan om detta är början till slutet. Assyriska har dock också tveksam form. Laget har spelat oinspirerat det sista. De sista sju omgångarna har bara resulterat i en ynka poäng.

Dessa två lag möttes den första matchen på året. Då gick Forward segrande ur mötet. Det är troligt att de lyckas med det även idag.

Match 3: IFK Göteborg – Örebro SK 0, 1 – 1, 2

Göteborg hade förhoppning om ett bättre år än vad som verkar komma. Problem inom finans och oturliga skador av nyckelspelare är ett par orsaker till de sviktande prestationerna. IFK har bara fått med sig en poäng på de fem senaste matcherna. Långt ifrån godkänt för den förmodade toppklubben.

Nu saknas även Hysén på grund utav knäskada, vilket lär påverka resultatet ytterligare. Anfallaren har varit en nyckel till framgång och saknaden av honom lär svida. ÖSK har en stark defensiv, men förlorade förra omgången mot Elfsborg med ett mål mot två. De måste ses som svaga favoriter idag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!