Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Idag 12 Juli

Bomben speltips idag 12 Juli består av tre matcher från kvalet till Europa League. Häcken och AIK representerar Sverige i två matcher de bör ta hem bekvämt.

FK Liepaja – Häcken 0 – 1, 2, 3

BK Häcken öppnade Allsvenskan starkt efter uppehållet. Vinsten med tre mål mot ett över Sundsvall bjöd på positiva formbesked. De visade att de kan spela effektiv fotboll där de kapitaliserar på sina chanser. Liepaja är ett mittenlag i Lettland och har inte gjort en speciellt nämnvärd säsong såhär långt. Det här lär göteborgarna ta hem med åtminstone ett par mål.

Shamrock Rovers – AIK 0, 1 – 2, 3, 4

AIK petade in fyra mål när de mötte Trelleborg i första mötet efter säsongsuppehållet. Oavsett om Trelleborg spelade bra eller inte är fyra mål framåt ett positivt formbesked från stockholmarna. Shamrtock Rovers är ett hyfsat lag från den irländska ligan som ligger runt mittenplats. I det här mötet betyder det en del mål bakåt. AIK står för klassen.

KuPS – FC Köpenhamn 0, 1 – 1, 2, 3

Köpenhamn stod för något av en besvikelse när de slutade på fjärde plats i den danska ligan. Inför kommande säsong storsatsar laget återigen. De lär vara intresserade av att få med sig tre poäng från genrepet inför premiären. KuPS är ett mittengäng från Finland som kommer få en tuff kväll. De ligger dock i övre delen av den finska ligan och har visat ganska bra form. De kan mycket väl få in ett mål, även om FC Köpenhamn får med sig tre pinnar.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!