Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Hockeybomb 8 Januari

Hockeybomb idag speltips

Dagens Bomben1 består av tre hockeymatcher. Det väntar tre tuffa matcher från olika serier på Svenska Spels Hockeybomb. Det är svårtippat, men vi tror att Karlskoga och Sochi får chansen att plocka viktiga segrar idag, måndag. Ytterligare en match som är med på dagens spelkupong den 8 januari är NHL-spelet mellan Toronto och Columbus. Nedan presenterar vi våra speltips samt tippar antal mål som vi tror lagen gör, vilket är ju vad Bomben går ut på. Först kommer kort analys.

Inför Bombens Matcher Idag: Analys och Nyheter

Ska Karlskoga slippa undan kvalspel i botten måste uppryckningen komma väldigt snart – det är åtta poäng upp till strecket. Ett av lagen man jagar är Tingsryd, som gästar på måndagen. Väldigt viktigt för Karlskoga att leverera och här hemma har det åtminstone sett hyggligt ut på sistone. Tingsryd spelar ofta jämna matcher och så kan det bli även här men vi lutar ”knappt men klart” åt hemmalaget.

Toronto började NHL-säsongen riktigt vasst men den senaste månaden har man inte visat någonting extra. Liknande trend för Columbus, som blev nollat i Colorado senast. Lär försöka sätta defensiven främst här och då kan Columbus vara svårslaget. Jämn match att vänta.

I KHL har Dinamo Riga spelat upp sig efter en hemsk start men fortfarande är man jumbo på den västra sidan och så lär det förbli. För Sochi är läget mer spännande. Har gått starkt den senaste månaden och är nu på rätt sida strecket. Har fått bra ordning på defensiven och den stabiliteten ska kunna ge tre viktiga poäng även här.

Vår Bomben1 Kupong: Spelförslag

Det är allt annat än lätt att tippa Bomben1 idag. Vår kupong som vi lämnar in innehåller följande 72 rader:

  • Karlskoga 3 – Tingsryd 12
  • Toronto 23 – Columbus 123
  • Dinamo Riga 012 – Sochi 23

Vill du läsa mer om samtliga Hockeybomb-matcherna, rekommenderar vi även att du kikar på vår Powerplay-avdelning, där du hittar mer information och nyheter. Utöver Bombens matcher presenterar vi där även speltips på samtliga andra matcher av intresse idag.