Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 1 Speltips Fredag 4 Maj Hockey

Ishockey-VM i Danmark är igång idag. Under fredagen räknar vi med en hockeyfest på Bomben 1 och en massa bra matcher under kommande veckorna. Sverige är regerande VM-mästare och ställer ett ungt och bra landslag på isen. Premiärmötet går mot Vitryssland, en nation som inte ska innebära några större problem för svenska hockeylandslaget idag.

Bomben 1 System Fredag

Vår hockeyexpert spelar följande system på Bomben 1 som landar på 72 rader:

Sverige – Vitryssland 4, 5, 6, 7 – 1, 2

Precis som alla andra svenska hockey fans ser vi fram emot att få följa det unga spännande svenska landslaget i detta ishockey-VM. Här finns en rad stjärnor i backar Klingberg och Ekman Larsson samt Rakell, Janmark och framför allt Pettersson. Om de svenska spelarna har rätt fokus under hela matchen, kan det rinna iväg till en storvinst för vår landslag i första matchen på Bomben 1 hockey.

Vi vet alla att en premiär i VM, oavsett sport, sällan bjuder på skönspel. Spelsystem och kombon är inte synkade och lagen spelar sig i form ju längre turneringen går. Vitryssarna har också ett delvis nytt landslag där man slussat in yngre spelare. Landslaget brukar stå upp bra mot just Sverige och det blir oftast målmässigt jämna matcher. Vi tror inte Vitryssland klarar av fler än två mål. Sverige kan hamna på allt mellan fyra och sju mål, enligt expert.

Tyskland – Danmark 1, 2, 3 – 1,2,3

Dagens Bomben 1 består av endast två hockeymatcher. I match nummer 2 möter tyskarna hemmanationen Danmark. Det är just hemmalaget som lär bli knappa favoriter här. även om Tyskland fick OS-silver tidigare i år.

Med NHL-målvakten Andersen i teamet kan Danmark alltid hålla målmässigt jämna steg med motståndarna. Så pass viktig kommer Andersen vara för sitt Danmark i detta VM.  Tyskland har fått förstärkning inför VM-start av deras största NHL-stjärna Draisaitl. Möten mellan danskar och tyskar brukar präglas av mycket kamp och ganska få mål. Det ska mycket till om det blir målrikt ikväll.