Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Fredag 13 Juli

Ta del av vårt Bomben speltips fredag 13 Juli för att ligga steget före. Den här kupongen ser inledningen på den danska Superliga, som har en match därifrån. Kombinerat med ett derby i Skåne ger en kupong det lär spraka om.

Sönderjyske – Aalborg 1, 2 – 1, 2

Förra året var gästerna snäppet bättre än Sönderjyske. Trot allt var hemmalaget bara fem poäng från att ta sig vidare till slutspel, vilket måste gett självförtroende. Nu när det är säsongsinledning lär de vara taggade att börja starkt.
Aalborg slutade säsongen på femte plats. Denna matchen känns jämn på förhand, med chans för bägge lagen att få in ett par fullträffar. Skulle vi tippa vinnare skulle det bli en svag tvåa, vi garderat kraftigt.

Grebbestads IF – IK Oddevold 0, 1, 2 – 1, 2, 3

Grebbestad från västkusten ligger långt ner i tabellen. De uppvisar bitvis starka prestationer men deras ojämna matchform gör sig känd när man granskar tabellresultaten. Senast vann de en viktig match mot Eskilsminne, ett annat nedflyttningshotat lag.

Oddevold ligger bättre till i serien men har åkt på två kallduschar i rad inför det hör mötet. Då var motståndet av en annan karaktär än idag. De lär dyka upp sugna på att få med sig tre poäng efter detta mötet.

Torns IF – Lunds BK 2, 3, 4 – 1, 2

Den sista matchen ut är ett derby. Lunds BK gästar Torns IF i en match som kan bjuda på en del mål. Torns har varierande resultat där de bitvis täpper till rejält och ibland låter resultaten rinna iväg. Fyramålssegrar och förluster var exempelvis en del av resultaten under förra säsongen.

Torns tog viktiga poäng mot Husqvarna på resande fot senaste omgången. Det var extra imponerande med tanke på att de spelade med en man kort under halva matchen. Torns IF är troligaste vinnare i den här matchen, men bägge lagen bör kunna synas i målprotokollet efter matchen.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!