Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips Fotbollsbomb 10 Maj Torsdag

Torsdagens Fotbollsbomb bjuder på två cupfinalsmatcher. Här får du kika på våra speltips på Bomben som avser matcherna mellan Djurgården och MFF i Sverige samt Silkeborg och Bröndby i Danmark. Dessutom toppar Svenska Spel kupongen med en bra PL-match som spelas idag, den 10 maj, den mellan Manchester United mot West Ham, där hemmalaget försöker säkra andraplatsen i ligan.

Djurgården – Malmö FF 1, 2 – 0, 1

Även Topptipset innehåller denna match och experten tror på hemmaseger i denna final i svenska cupen. Notera att matchen spelas på Tele2 arena. Djurgården har inlett fotbollssäsongen svajigt. Laget har nu tre raka förluster. I förrförra omgången blev det förlust med 0-1 mot Malmö FF.

Det som är positivt för hemmalaget är att Kevin Walker och Niclas Gunnarsson har fått klartecken för spel inför dagens Bomben match. Regerande mästarna MFF känns inte harmoniskt heller. De kommer från 1-2-förlust mot IFK Göteborg. Med tanke på hur mycket en cupvinst kan komma att betyda för två klubbar med ett lågt självförtroende, blir det säkert en ganska tät och nervig fotbollsmatch idag. Det gör att vi väljer tippa få mål i dagens Bomben spelförslag.

Silkeborg – Bröndby 0 – 2, 3

Cupfinal nummer två på dagens tipskupong. Dags att tippa resultat på Bomben match som spelas i Köpenhamn. Bröndby har inte förlorat sedan augusti (!). De är nu på god väg att spela hem ligaguldet i Danmark. Närmast kommer Bröndby från ett oavgjort (1-1 mot FC Köpenhamn). Silkeborg ligger risigt till i playoff spelet. De har inte vunnit mot dagens motståndare på hela tolv försök. Det gör att vår Bomben expert tror på två-tre mål för Bröndby och mållöst för Silkeborg.

West Ham – Man United 0 – 2, 3

Idag kan Man United säkra andraplatsen i Premier League. För detta behöver laget få minst en poäng borta mot West Ham. Mourinhos mannar kommer från en klen insats. Senast föll de med 0-1 borta mot Brighton. Lukaku och Fellaini kommer inte till spel. Både Alexis Sanchez och Phil Jones förväntas dock att vara med i dagens startelva, vilket påverkar våra Bomben tips. Vi på Ettkrysstva.com gillar nämligen Alexis Sanchez och tror att hans medverkan kommer att påverka slutresultatet.

West Ham spelar utan någon som helst press idag. Kontraktet är säkrat. Laget är alltjämnt skadeskjutet. Michail Antonio, Javier Hernandez och Pedro Obiang saknas. Målvakten Joe Hart och viktiga Marko Arnautovic högst osäkra för spel i dagens Bomben Match nummer 3.