Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben1 Torsdag 2 Augusti

Det är dags för speltips Bomben1 torsdag 1 Augusti. Totalt är det fyra matcher på den här kupongen, med tre stycken intressanta matcher i kvalet till Europa League. Det betyder att det finns chans på bra avkastning, då fler beslut måste fattas korrekt för att bli en vinnare. Stockholmslagen har en bra chans att avancera, men BK Häcken har en minst sagt tuff uppgift.

Bomben1 Match 1: AIK – Nordsjälland 1, 2 – 0, 1

Den första matchen slutade med en enmålsförlust för Gnaget. Det betyder att det bara är tre poäng som gäller om resan inte skall vara över i förtid. Nordsjälland har lyxen att spela på ett oavgjort resultat, medans normalt defensivt inriktade AIK måste trycka på framåt.

Trots en annorlunda matchbild bör Brommalaget ha en bra chans att knipa tre poäng. Ett utropstecken är att de inte spelar på sin vanliga hemmaarena, vilket dock inte bör spela så stor roll. Vi tror på en tät och målsnål match.

Bomben1 Match 2: Häcken – Leipzig 0 – 1, 2, 3

Det är tyvärr inte så mycket att hoppas på för BK Häcken, trots hemmafördel. De åkte på en storförlust med fyra mål mot noll när de mötte tyska Leipzig på bortaplan. I den matchen förde det tyska laget spelet helt och Häcken var aldrig nära att hota.

Denna matchen har Leipzig råd att förlora och ändå gå vidare, varför det är möjligt att det bli en ganska sval och händelsefattig match när Hisingslaget är tvingade att pressa på framåt. Få mål och oinspirerande matchbild är inte otänkbart.

Bomben1 Match 3: Mariupil – Djurgården 0, 1 – 1, 2

I den första matchen lyckades DIF få en in ett mål sent i matchen, vilket säkrade ett lika resultat. Bortamålet kan ha stor betydelse nu när kvalet till Europa League skall avgöras. Djurgården spelade ganska bra fotboll senast och när de flyttade upp sina positioner bet de sig enkelt kvar i hemmalagets planhalva.

Matchen idag går på Chornomorets Stadium. Eftersom det svenska laget fick ett bortamål lär de vara fullt fokuserade på defensiven i detta mötet. Ytterligare en match som troligen blir tät och målsnål.

Bomben1 Match 4: Helsingborg – Norrby 2, 3, 4 – 0

Avslutningen på Bomben1 förslag står Helsingborg mot Norrby för. Skåningarna har kommit igång på allvar och deras plats i toppen av Superettan är cementerad. Det är bara avancemang som gäller för HIF. De startade säsongen lite halvdant men har successivt hittat till stabilt spel.

Nu har Helsingborg fått rutinerad förstärkning i form av Granqvist och Jönsson, som anslutit till laget under den gångna sommaren. De duktiga spelarna kommer göra en skillnad i Superettan, där få spelare har erfarenhet på samma nivå. Norrby håller inte samma klass och är utöver det ett relativt bortalag. Mot ett inspirerat Helsingborg med toppkänning betyder det en spiknolla.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!