Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben1 Torsdag 3 Maj

Rullande jackpott på Bomben1 idag. Det innebär över 270 000 kronor extra i prispotten. Den allsvenska matchen mellan Malmö FF och Djurgården samt semifinalerna i Europa League står på menyn idag, torsdag, den 3 maj. En rad trevliga fotbollsmatcher att tippa resultat på, med andra ord. Här kommer våra speltips från expert.

Bomben1 Systemförslag: 72 rader på Torsdag

MFF – Djurgården 0,1 – 0,1

Målsnålt tippas i första matchen på Bomben1 systemförslag. Det handlar om ett möte mellan topplagen som är riktigt pressade i ligan just nu. Både MFF och DIF ligger hela 8 poäng efter serieledarna Hammarby. Det bör anses som väldigt mycket efter bara 6 spelade Allsvenskan omgångar.

MFF spelar på hemmaplan och måste nu visa något inför sina fans. Seger är mer eller mindre ett måste idag. En poäng vore helt okej för Djurgården. Malmö har släppt in 11 mål i första ligamatcher. Det är anmärkningsvärt dåligt. Lagen möttes i Stockholm för ett par veckor sedan. Då var det Djurgården som vann med klara 3-0. Det luktar revansch idag, men fler än två mål lär det inte bli.

Atlético Madrid – Arsenal 0,1,2 – 0,1

Efter oavgjort i det första mötet (1-1 i London förra veckan) är det fördel Atlético Madrid i returen. Idag räcker det med 0-0 för avancemang. Det lär inte bli någon tokoffensiv av spanska fotbollsklubben och vår expert tippar ytterligare en målsnål tillställning på Bomben1 torsdag.

Är det någon klubb utöver Serie A klubbarna som kan spela på resultat så är det just Atlético. Arsenal måste producera och en trolig matchbild är att Arsenal dominerar med stort bollinnehav, medan Atlético ligger rätt i positionerna och väntar på ytor för kontringar.

Salzburg – Olympique Marseille 2,3 – 0,1

Härligt möte senast som Olympique Marseille vann med 2-0. De började klart bäst och fick också tidigt 1-0. I andra halvleken blev det mer och mer Salzburg, men det var ändå Olympique som gjorde sitt andra mål. Trots rejäl press fick inte Salzburg in något mål och därmed är det klar fördel gästerna, men det här är långt ifrån över. Vi tror på tre poäng för hemmalaget i dagens sista Bomben match. Det återstår dock att se om det räcker för spel i EL-finalen.