Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben1 Tisdag 24 Juli

Malmö har varit något av en besvikelse denna säsongen. Vårt speltips Bomben1 Tisdag 24 Juli tror att ett kryss kan vara troligt. Målsnålt blir det alla gånger. Bli framgångsrik med våra Bomben1 speltips genom att alltid besöka oss på ettkrysstvå innan du lämnar in din kupong. Vi bidrar med unik tips från expert för att göra våra läsare så stora vinnare som möjligt!

Speltips på Match 1 på Bomben idag: Cluj – Malmö FF 0, 1 – 0, 1

Skånelaget spelade bedrövligt denna våren men har långsamt men säkert stått för bättre och bättre prestationer. Kosovolaget Drita besegrades relativt bekvämt förra omgången i kvalet. De vann en match i Allsvenskan i helgen, på bortaplan. Cluj är från Rumänien och vann nyligen Cupen i landet. De spelade kryss när det var dags för
säsongsinledning, på hemmaplan mot mellanstarka laget Botasani. Detta blir ingen simpel uppgift för MFF. Vi tippar en tät och målfattig match.

Bomben1 Speltips Match 2: Dinamo Zagreb – Hapoel Beer Sheva 1,2 – 1,2

Detta är den första matchen i Zagrebs säsong. De har sett bra ut i sina träningsmatcher under uppehållet, även om motståndarna varit av andra klass. Nu är det det israeliska laget Beer Sheva som skall mötas. De slog ut ett estländskt lag förra omgången i kvalet, med totalt sju mål mot två. Nu är det en tuffare uppgift som skall klaras av. Matchen har förmåga att bli jämn och vi tror på en ganska målsnål historia.

Sista Bomben1 Match Idag: PAOK Saloniki-Basel 1, 2 – 1, 2

Basel har bra erfarenhet från spel i CL och lyckades ta sig hela vägen till åttondelsfinal förra året. Laget från Schweiz har tappat några viktiga pjäser inför den här säsongen och det är tveksamt att de lyckas upprepa bragden. Grekiska laget PAOK Saloniki har ännu inte startat sin säsong, vilket gör det tufft att bedöma formen. I deras träningsmatcher har de spelat väl. Vi räknar med en jämn match med något mål för bägge lag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!