Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben1 Fredag 27 Juli

Ta del av vårt speltips Bomben 1 fredag 27 juli. Det är första matchen i ligorna från Belgien och Österrike. Vi tror på relativt få mål i de mötena. Detsamma kan sägas i matchen från danska Superliga.

Match 1 Bomben 1: Sönderjyske – Horsens 1, 2 – 0, 1

Förra året slutade hemmalaget på en stabil mittenplats i den danska ligan. Detta året talar det mesta för en liknande prestation. De förlorade premiären på hemmaplan, samt en tvåmålsledning till ett kryss matychen efter det. Det lär betyda ett revanschsuget gäng på plan mot Horsens.

Bortalaget var snäppet vassare än Sönderjyske den gångna säsongen. De vann över FC Köpenhamn den första matchen för säsongen. Den andra omgången blev det ett kryss mot Randers. Bägge lagen gjorde ett mål var. Denna matchen har förmåga att se samma resultat.

Match 2 Bomben 1: Standard Liege – Gent 0, 1 – 0, 1

Det är troligt att Standard Liege kommer vara med i toppen av tabellen. De hart gjort vissa spelarbyten, men inga som hotar själva lagbygget. Den första omgången för säsongen föll de surt, mot ett starkt Club Brugge i den belgiska Supercupen.

Räkna inte ut Gent helt. Laget har förmåga att nå en fin placering till slut. Hur formen är just nu är svårt att sia om, då de inte spelat en match denna säsongen. När deaa två lag möts blir det sällan mycket mål.

Match 3 Bomben 1: Austria Wien – FC Wacker Innsbruck 1, 2, 3 – 0

I Österrike är Wien pressade att sopa undan förra årets usla resultat. Deras sjunde plats i tabellen var långt ifrån godkänt. Detta året har det tveklöst högre ambitioner. De skall vara med och spela om guld i ligan, om de får igång sitt spel.

Nu står FC Wacker Innsbruck för motståndet. De är nya i serien för året och lär får det svårt i deras första prestation i Österrikes finaste liga. De är förvisso inget oävet lag, deras starka vinst i den andra divisionen bör betyda att många lag kommer få en tuff överraskning. Inte topplaget Austria Wien dock.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!