Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben1 19 April Torsdag

Det är rullande jackpott som lockar på nästan 160 000 kronor på Bomben1 idag. Trevligt, när det går att vinna extra pengar på Fotbollsbomben. Skellefteås revanschjakt på Växjö väntar på torsdagen, den 19 april. Bomben1 kupongen kryddas sedan med landskamper där Sverige ställs mot ett stjärnspäckat ryskt landslag. Gillar du tippa antal mål och hockey resultat, är det bara att rekommendera göra det idag!

Match 1: Skellefteå – Växjö Lakers 1,2,3 – 3,4

Växjö Lakers har vuxit ut till ett oövervinnerligt spöke för Skellefteå och inleder Bomben1 idag. Tisdagens förlust var den femte den här säsongen och den åttonde i följd. Att det sedan blev 7-0 och total utspelning är bara ytterligare salt i såren. Nu är det upp till Skellefteå att skaka av sig historiken och skapa lite dramatik i den här matchserien. Det blir så mycket roligare, men det är högst tveksamt om det lyckas. Växjö ser lite för bra ut helt enkelt. Vår hockey expert tror på en ny vinst för Lakers.

Match 2: Ryssland – Sverige 3,4,5 – 2,3

Ryssland kommer som Olympiska Mästare till den här turneringen efter en sudden-seger mot Tyskland. Tongivande i finalen och i hela mästerskapet var linan med Gusev – Datsyuk – Kaprizov. De två förstnämnda spelar i SKA St. Petersburg, som nyligen åkte ur slutspelet i KHL. Dessa två plus ytterligare nio spelare från stjärnklubben har anslutit till den ryska truppen. Mycket goda nyheter för Ryssland – klart sämre för Sverige. Vi väljer att tippa Ryssland på Bomben1, men visst kommer vi att heja på Tre Kronor, när vi streamar sport live. Mellan tre och fem mål tror vi Ryssland gör. Sverige nöjer sig med två-tre mål ikväll. Målfest väntar!

Match 3: Finland – Tjeckien 3,4 – 2,3

Denna landslagsmatch spelas i Pardubice i Tjeckien. Det äblir alltså inte på hemmais för Finland, även om det går att tolka det så på dagens Bomben1. Det spelas final i respektive lands inhemska liga och det gör att trupperna är något rumphuggna. Finland har fått många negativa besked från NHL-spelare och der ser ut att bli mycket hemvävt för Finland i kommande VM, men det är inte enbart negativt. Den finska sisun blir troligtvis bara starkare. Det här blir säkert jämnt, men spelbolagen tippar vinst för Finland idag.