Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Torsdag 5 April

Bomben Speltips Fotboll Torsdag Bild

Äntligen är det dags för kvartsfinalerna i Europa League. Det är just dessa matcher som utgör en högintressant Bomben kupong denna torsdag. Det blir fyra matcher och fotboll. Det brukar innebära högt odds och riktigt stora vinster på Bomben. Det är faktiskt så att du får mer i utdelning på denna kombination av spel än vad du får på samma kombo hos spelsidor online. Anledningen är att det är poolade vinster. Se upp för Salzburg som mycket väl kan skrälla idag. Nedan hittar du alla våra speltips.

Arsenal – CSKA Moskva 3,4 – 0,1

Arsenal är en av favoriterna till Europa League seger. De har som mål att reprisera det Manchester United gjorde i fjol. I ligan räckte nämligen inte Man United till. Det gjorde att under våren flyttades alltmer fokus till Europa League, där det sedermera blev seger. Som ni säkert vet, innebär detta en plats i Champions League nästa säsong.

Arsenal ligger i skrivande stund sexa i Premier League och har relativt små chanser att klättra upp för att plocka CL-platsen (plats nummer fem). Just därför blir det full laddning på kvällens match och då ska inte CSKA räcka till, trots att Pontus Wernbloom visar storform. Vi tror på en storvinst för Gunners i första fotbollsmatchen på dagens Bomben.

Atlético Madrid – Sporting Lissabon 3,4 – 0

Kupongen fortsätter med ytterligare en storvinst. Det tror i alla fall vår Bomben tips expert. Atlético Madrid gör nästan aldrig sina fans besvikna. I helgens La Liga-match mot Deportivo var insatsen inget vidare, men det blev ändå seger med 1-0. Då började Diego Costa på bänken och Antoine Griezmann var avstängd. Till den här matchen lär det fruktade anfallsparet vara tillbaka. Sporting förlorade i ligan mot Braga i helgen. Detta visar att formen inte är på topp.

Lazio – Salzburg 1,2 – 1,2

Lazio Rom på bortaplan i en cupmatch är alltid tufft, men österrikiska Salzburg kommer med synnerligen starkt självförtroende. De slog nämligen ut självaste Borussia Dortmund i förra Europa League-omgången, tack vare segern på bortaplan. Salzburg har inte förlorat en match sedan augusti och det är rätt imponerande. Lazio har fin form, men det här blir ingen enkel resa. Skrällseger för Salzburg att vänta. Jämnt och vi tippar max två mål på Bomben kupong på vardera av lagen. Vi tippar tvåa i denna match på Royal Panda och får fina 2,80 i odds.

RB Leipzig – Marseille 1,2 – 1,2

RB Leipzig tvekar inte att kliva framåt och det var glädjande att vår egen Emil Forsberg fick göra sitt första mål på länge i segermatchen mot Hannover i helgen. Marseille slog Bilbao i förra Europa League-omgång via 3-1 hemma och 2-1 borta. Payet och Ocampos stod för alla fem fullträffar. Även här blir våra Bomben speltips exakt desamma som för föregående Europa League-match.