Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Onsdag 25 Juli

Tre matcher med seriösa storlag står på schemat i vårt speltips Bomben Onsdag 25 Juli. Rosenborg kom undan en svår situation med en hårsmån den första omgången av kvalet till CL. Då var motståndet isländska Valur. Nu är det en bortamatch mot Celtic som gäller, en klart svårare uppgift.

Onsdagens Bomben 1 Match 1: Ajax – Sturm Graz 2, 3 – 0,1

Ajakx har ett på pappret starkare lag, trots att de bytte bort Kluivert till italienska Roma förra säsongen. Hemmalaget har spelat ett par träningsmatcher där de inte gjort något väsen av sig. Deras grundkapacitet är dock högre och det lär bli ett par mål från hemmalaget i matchen.

Gästerna spelade en match nu i helgen, vilket var den första efter uppehållet. Då vann de över Siegendorf med två mål mot noll i deras Cup. Vi räknar inte ut laget helt, men favoritskapet har hemmalaget utan tvekan.

Onsdagens Bomben 1 Match 2: Celtic – Rosenborg 1, 2, 3 – 0, 1

Första vändan av Champions Cup krossade Celtic det armeniska motståndet med sex mål mot noll. De mötte laget med en man mindre under nästan hela matchen, men vann ändå med tre fullträffar.

Det norska storlaget Rosenborg låg under mot Valur från Island men lyckas till slut vända matchen, efter en straff på stopptid. Matchen slutade tre mål mot två, därför räknar vi inte ut norrmännen helt. De kan få med sig ett kryss.

Onsdagens Bomben 1 Match 3: Juventus – Bayern München 1, 2 – 1, 2

Den kanske största fotbollsnyheten denna sommaren var att Ronaldo blivit köpt av Juventus för över en miljard svenska kronor. Han är dock inte med i mötet mot Bayerna Munchen.

Det italienska laget har dock förvärvat flera andra spelare den sista tiden. Både Cancelo och Can förväntas göra sina föra matcher i det svartvita stället. De får dock klara sig utan Buffon, som efter lång tjänst lämnat laget.
Bayern spelade en match i veckan då de hade med en startelva där många inte startar normalt. I detta mötet i den amerikanska cupen lär situationen vara densamma, varför denna matchen kan bli ganska jämn.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!