Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Fredag 6 April

Hockey Speltips Bomben 1 Fredag

På fredag brukar vi tippa resultat för hockey. Veckans Bomben kupong är inget undantag. Vi satsar på Bomben 1 speltips och det blir tre svårtippade hockeymatcher att lösa. Sjunde och avgörande match mellan Karlskrona och Timrå finns med. Dessutom har Svenska Spel valt ge oss chansen att gissa resultat i landslagshockeymötet mellan Sverige och Slovakien.

Återstående match som finns med på fredagens Bomben kupong är Lakers mot Redhawks. Mer spännande kan det knappast bli. Bomben 1 kommer dessutom med en rullpott! Idag betyder det att du får 353 518 kronor extra i prispotten för alla rätt! Trevligt med stora vinster på hockey poolspel och inte bara på Stryktipset.

Bomben 1 Speltips Fredag

Sverige – Slovakien 4,5 – 2,3

Landskampen igen mellan Sverige och Slovakien. Igår spelades matchen i Norrköping. Ikväll är det Oskarshamn som gäller. Förbundskaptenen Grönborg fokuserar på unga spelare och snittåldern i det svenska hockeylandslaget som möter Slovakien idag är bara 23 år. Det är klart yngre än Slovakiens trupp som är 27 år. Ungdomlig hunger blir segervapnet här. Vi tror på en del mål och vinst för Sverige igen. Speltips är att hemmalaget gör minst fyra.

Växjö – Malmö 3,4 – 1,2

Näst ut på Bomben 1 är Växjö mot Malmö. Ifjol skrällde Redhawks mot Lakers i kvarten. Nu verkar det som att smålänningarna är fast beslutna att det inte ska upprepas. I förrgår utökade Växjö till 2-0. Inledningen av matchen blev avgörande. Malmö tryckte på för ett ledningsmål, men Viktor Fasth storspelade i Växjö-kassen och höll stången.

Istället var det Växjö som tog ledningen, vilket man sedan kontrollerade snyggt. Nu är det viktigt för Malmö att knipa den här matchen, men tveksamt om det går. Speltips här blir tre-fyra mål för hemmalaget och max ett par mål för gästerna.

Karlskrona – Timrå 2,3 – 2,3

Svårtippat i fredagens sista Hockey Bomben match. Två-tre mål för lagen är vårt speltips här. Inte helt oväntat blev det en sjunde och avgörande match. Det finns väl inget härligare när liv och död hänger på en enda match. Karlskrona hade hela tiden taktpinnen när lagen möttes i onsdags, men Timrå kom hela tiden tillbaka. 3-3 en bra bit in i tredje perioden… Med mindre än fem minuter kvar tog Olofsson på sig matchhjälterollen med ett snyggt avgörande.