Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben Fotboll 4 Februari

Bomben speltips fotboll idag

Visst luktar det mål om Liverpool mot Tottenham på Anfield – vi streckar högt! Sedan räknar vi med full koncentration från Barcelona i derbyt. Att Liverpool och Tottenham är lag som verkligen kan underhålla är ju inte direkt någon hemlighet och när man nu drabbar samman på Anfield Road räknar vi ”förstås” med skön action – speciellt då matchen är viktig i kampen bakom Manchester City. Tottenham vann höstmötet med hela 4-1 men nu säger vi bra chans till revansch – och bra chans till målkalas!

I Barcelona är det derby då Espanyol får besök av storebror ”Barca” – och vi räknar med att den kraftiga klasskillnaden betalar sig. Barcelona hade lite otur som förlorade här i cupmötet nyligen. Nu kommer man hit med full koncentration och vi tror inte för en sekund att säsongens första ligaförlust kommer här… Klara siffror, men inte en match att ta med bland målrikaste spel på söndagens Måltipset.

Avslutningsvis tight match att vänta mellan Girona och Athletic Bilbao, två mittenlag som båda är svårslagna för dagen. Bilbao mådde inte alls bra i höstas men har spelat upp sig – dock utan att kännas särskilt spetsigt. Detta blir hårt och målkalaset är avlägset.

Våra Bomben Speltips Idag

Idag lämnar vi in en Bomben kupong på 72 rader. Här hittar du våra speltips:

Liverpool              23 – Tottenham           12

På transferfönstrets allra sista dag öppnade Tottenham plånboken rejält. För motsvarande cirka 300 miljoner kronor köptes Lucas Moura loss från Paris Saint-Germain, där han under säsongen har haft svårt att ta en plats i den minst sagt stjärnfyllda startelvan. Den brasilianske landslagsyttern har skrivit under ett avtal med London-klubben som sträcker sig till 2023. Men debuten i nya laget får han vänta på. Enligt tränaren Mauricio Pochettino är det föga troligt att Lucas kommer spela mot Liverpool.

Vi hoppas att han kan träna med laget på lördag, nu är han i Paris för att ta hand om en del privata grejer. Jag vill varken säga ja eller nej, men jag tror inte att det är möjligt för honom att vara tillgänglig (till matchen), sade Pochettino enligt BBC i fredags.

Espanyol              01 – Barcelona            23

Ousmane Dembélés tid i Barcelona har inte blivit vad varken han, klubben eller supportrarna hoppats på. Sedan miljardflytten från Dortmund i somras har den franske yttern bara spelat fyra ligamatcher på grund av skador. I början av januari var Dembélé tillbaka från en ljumskskada, för att bara efter två framträdanden dra på sig en ny skada i baksidan av låret.

Den skadan uppges nu vara läkt. Enligt såväl Mundo Deportivo som ESPN har Dembélé kunnat träna för fullt med övriga laget de senaste dagarna – men något spel i derbyt mot Espanyol lär det inte bli för 20-åringen. ESPN skriver att tränaren Ernesto Valverde inte kommer använda sig av Dembélé mot Espanyol, utan att comebacken i stället blir i cupmatchen mot Valencia kommande vecka.

Girona                  12 – Bilbao                   012

Manchester City mötte Aymeric Laportes utköpsklausul på över en halv miljard kronor, vilket hör till världens största summor för en fotbollsklausul. Den högt värderade mittbacken lämnade, men Athletic Bilbao agerade blixtsnabbt. Klubben mötte värsta rivalen Real Sociedads utköpsklausul på stjärnmittbacken Iñigo Martinez (lite mer än 300 miljoner kronor) och genomförde en mycket kontroversiell övergång. Martinez är den blott 13:e spelaren som har representerat båda klubbarna och har tidigare sagt att han skulle spela för Athletic. Iñigo Martinez har gjort fyra landskamper för Spanien.