Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 8 Augusti Onsdag

Det är dags för nästa omgången i kvalet till Champions League. Vårt speltips Bomben 1 8 Augusti Onsdag tror att Celtic på hemmaplan har en bra chans att knipa vinsten. Kupongens sista match bjuder på ett klart favoritskap. Red Bull Salzburg bör ta en bekväm seger.

Onsdagens Match #1: Celtic – AEK Athen 1, 2 – 0, 1

Celtic började den nya säsongen med en klar vinst över Livingston. De har övertygat i kvalet till Champions League med stora vinster över Alashkert och respass för Rosenborg efter totalt 3 -1 efter de två mötena.

Athen har inte börjat den nya säsongen så deras form är svår att bedöma. Klart är oavsett att viktiga anfallaren Dembele inte kommer vara med i detta mötet. En vår match blev därmed något tuffare.

Onsdagens Match #2: PAOK Saloniki – Spartak Moskva 0, 1 – 0, 1

PAOK Saloniki är nästa grekiska lag på degens Bomben förslag. De slutade precis under ligavinnarna förra säsongen och skrällde i CL-kvalet när de slog ut rutinerade Basel från tävlingen.

Moskva hade en hyfsad förra säsong och slutade på en respektabel tredjeplats i den inhemska ligan. Detta är deras första match i CL-kvalet denna säsongen. De har tagit tre poäng på de två senaste matcherna där det skapats ett mål totalt.

Onsdagens Match #3: Red Bull Salzburg – Shkendija 2, 3, 4 – 0

Red Bull Salzburg är regerande mästare i Österrike. Under sommaren har deras träningsmatcher ger mersmak. I inledning på både liga och cupspel har hemmalaget stått för starka prestationer. LASK Linz lämnade matchen med noll poäng och tre mål i baken. Mattersburg höll tätt ända till slutet av matchen, då de släppte in två mål utöver ordinarie matchtid.

Shkendija är från Makedonien och håller normalt inte samma klass som dagens hemmalag. I förra omgången av CL-kvalet slog de ut Tiraspol, även om det inte var enkla matcher. Vi spikar nollan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!