Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 15 Mars

Det blev en rolig kupong på Bomben2 igår med en massa vinnare. Idag, torsdag, är det dags igen och dags för speltips på Bomben. Det är returmöten som gäller för dagens Fotbollsbomb. Svenska Spel låter dig gissa resultat i Europa Leagues åttondelsfinaler. Samtliga tre hemmalag på denna kupong vann borta i sin första match. Dessa lag skaffade sig därmed ett strålande utgångsläge inför returen. Utmanare tillika gäster på dagens Bomben kupong Milan, CSKA Moskva och Dortmund är klubbar som är vana vid spel i Europa. Lyckas någon av dessa vända och gå vidare?

Systemförslag och Speltips från Ettkrysstvå

Vi fortsätter Bomben speltips artikeln med genomgång av utvalda matcher på kupongen idag. Vi ger dig ett systemförslag på sammanlagt 72 rader, vilket bör räcka för att få alla rätt och vinna pengar. Nedan hittar du även några raders nyheter om varje Europa League match idag från Ettkrysstvå redaktionen. Lycka till!

Arsenal – Milan

Bombens systemförslag inleds med match nummer 1 i London. Här tippar vi att det blir lätt hemmaseger för Gunners. Arsenal förlorade mot Östersund i sin senaste hemmamatch i Europa League. Det var uppenbart att Arsenal då underskattade sin motståndare, vilket inte lär ske när Milan kommer på besök. Arsenals bästa chans att nå en plats i Champions League nästa säsong är genom vinst i Europa League, och laget lär därför gå för fullt. Milan är samtidigt på väg att göra sin bästa säsong i ligan på länge, och lär ha sitt fokus där. Våra tips för denna Bomben2 match idag, torsdag lyder: 1,2,3 – 0. Du får 2,00 i odds på denna kombination, om du lägger bet hos Unibet idag.

Lyon – CSKA Moskva

När Marcelo (inte han från Real, utan en Lyon-spelare) nickade in matchens enda mål i det första mötet, skaffade sig Lyon ett kanonläge att gå vidare. Lyon saknar fortfarande stjärnan Nabil Fekir som är skadad, men efter vinst i ett kallt Moskva, bör laget även vinna hemma. Experttips som vi använder för vårt systemförslag på Bomben den 15 mars är 1,2 – 0,1.

Red Bull Salzburg – Borussia Dortmund

Sist ut på dagens spelkupong från Svenska Spel är Österrike mot Tyskland i Europa League. Att Salzburg besegrade Borussia på bortaplan tidigare var en redig skräll. I Dortmund finns en rad namnkunniga spelare och storstjärnan Marco Reus är tillbaka sedan några veckor. Det lär svänga som vanligt när Dortmund spelar och laget måste satsa framåt. Det kan mycket väl bli en matchbild som passar Salzburg. Speltips här: 0,1 – 1,2,3.