Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 1 Mars

Speltips på Bomben kupong 1 mars bild

Våra speltips från expert för Bomben kommer här. Vi väljer även att spela på trippel hos Royal Panda Odds, där vi satsar på 2-0 vinster för samtliga favoritlag på torsdagens Bomben 1 spelkupong: Man City, Barcelona och Alavés. Nedan följer systemförslag som inkluderar flera resultat i alla tre fotbollsmatcher som Svenska Spel har valt ut idag.

Match 1: Arsenal mot Manchester City

Manchester City bjöd på en rejäl uppvisning då man besegrade Arsenal med 3-0 i helgens ligacupfinal på Wembley Stadium. Med tanke på att Gunners dessförinnan åkte på en rejäl smällkaramell mot Östersund i Europa League är det ett stort frågetecken för dagsformen hos Arsene Wengers manskap. Hemmalaget kommer till spel utan skadade anfallaren Alexandre Lacazette, medan serieledande Manchester City tvingas undvara skadade Raheem Sterling och Fernandinho samt avstängda Fabian Delph. Dags att tippa antal mål och resultat och vi tror på en knapp seger för Man City laget.

  • Bomben 1 Speltips på Match 1 idag: 0,1 – 1,2

Match 2: Las Palmas mot Barcelona

Luis Suarez svarade för ett hattrick då serieledande Barcelona körde över Girona med 6-1 i förra omgången. Skadeläget för gästerna ser bra ut, men man tvingas undvara avstängda ytterbacken Jordi Alba. Las Palmas har en poäng upp till säker mark, men formen är svag och man har bara lyckats göra två mål på de fem senaste matcherna. Barcelona har 12-1 som resultat på de tre senaste inbördes mötena, vilket säger det mesta om klass skillnaden. Vårt expert förslag här är att Barca vinner med ett par-tre mål i denna torsdagsmatch på kupongen.

  • Bomben 1 Speltips på Match 2 idag: 0 – 2,3

Match 3: Alavés mot Levante

Alaves må ligga långt ner i den spanska ligatabellen, men John Guidetti och hans lagkamrater har under vintern spelat upp sig markant och lagets senaste förlust resultat har kommit mot storklubbarna Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid och Athletic Bilbao. Man skall med andra ord ses som befogade favoriter i hemmamötet mot ett Levante i fritt fall. Det blir tre poäng för hemmalaget här. Frågan är hur många mål laget gör. Experten tror på allt från ett till tre, vilket syns på vårt systemförslag nedan.

  • Bomben 1 Speltips på Match 3 idag: 1,2,3 – 0