Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Speltips 9 December

SHL svensk hockeybomben Mora spelar

Det är inte bara Powerplay, utan även Hockey Bomben som går att tippa hos Svenska Spel idag. Det väntar alltså en trevlig SHL-Bomb på lördagen. Du som gillar svensk hockey har massor med möjligheter att tippa. Vi på Ettkrysstvå ser bra möjligheter till ett par målrika matcher! Nedan går vi igenom alla tre SHL-matcher som är med på Bomben spelkupong idag och tippar antal mål.

Kort analys av tre Bomben matcher

Djurgården tippas i Skåne – och Frölunda levererar! Linköping fortsätter att blanda och ge. Sprack bakåt mot Djurgården senast men här hemma har vi ganska stor respekt för laget. Färjestad kommer närmast från seriefinalen mot Växjö, där det till slut blev sur förlust med 4-5. Frågan är om laget orkar ladda om fullt ut till lördagens uppgift? Väldigt knepig match och vi streckar för en rad olika scenarion.

Djurgården har kanske kommit av sig en gnutta men senast blev det snygg seger mot Linköping, 6-3, mot alla spelbolag odds. ”Rätt” spelare producerade och vi fortsätter att gilla årets Djurgården. Gästar nu ett Malmö som har slitit med skador en längre tid nu. Mot den bakgrunden gör laget det ganska bra och vändningen i Örebro senast var en moralhöjare. Ett Djurgården på uppgång blir ändå en tuff nöt.

Mora gjorde ett gott försök uppe i Skellefteå senast men blev ändå utan poäng. Formen är helt okej men när Frölunda nu gästar har vi inte mycket till skrällfeeling. Frölunda har ju varit väldigt ojämnt och vi är medvetna om de svaga borta siffrorna – men vi tycker ändå att vi ser bättre tendenser. Fick en enkel resa mot Karlskrona senast och efter att ha tappat poäng i tidigare möten med Mora är det knappast någon risk för underskattning på lördagen. Visar Frölunda upp sig från sin bästa sida går detta smidigt!

Vår Bomben kupong idag

Idag väljer vi att spela 72 rader. Det gör vi enligt nedan:

  • Linköping 135 – Färjestad 13
  • Malmö 34 – Djurgården 45
  • Mora 12 – Frölunda 45