Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 9 April

Måndagens Bomben fokuserar på Allsvenskan 2018 idag, den 9 april. AIK nämns som en av favoriterna till SM-guldet enligt spelsidor med odds. Nu får laget bekänna färg omgående då man gästar Stadion och regerande svenska mästarna Malmö FF. Notera även att FotbollsBomben bjuder på 187 992 kronor i rullande jackpott denna måndag. Det blir med andra ord extra attraktivt med att tippa matchresultat på dagens tre Bomben matcher.

Match 1: Brommapojkarna – BK Häcken 0,1 – 1,2,3

Allsvenska nykomlingen Brommapojkarna fick en tung premiär, då man föll med 1-2 mot IFK Norrköping efter en sent dömd och omdiskuterad straff. Sett till spelet var dock resultatet rättvist. Häcken spelade mycket bra i 1-0-segern över Kalmar och hade bud på större segersiffror. Sett till kvaliteten i laget skall man vara favorit här. Vi tror på vinst för bortalaget Häcken med ett par måls skillnad och tippar så på dagens Bomben.

Match 2: Malmö FF – AIK 1,2 – 0,1

Andra matchen på måndagens spelkupong är Allsvenskans toppmöte me Regerande svenska mästarna Malmö FF fick en kanonstart på säsongen då Elfsborg besegrades med 2-1 på Borås Arena. Sett till spelet var det ett klart rättvist resultat. Backarna Andreas Vindheim och Rasmus Bengtsson saknas, men Oscar Lewicki uppges redo för spel. AIK såg stabilt ut i 2-0-segern över Dalkurd. Har dock bara vunnit ett av de tio senaste mötena med Malmö. Joel Ekstrand saknades i premiären och troligen även här. 1X tippas på Topptipset, Knapp vinst för Malmö FF vore logiskt, men är allt annat än säkert.

Match 3: IK Brage – Gefle 0,1 – 0,1

Sista Bomben match på Svenska Spel kupong den 9 april är Brage mot Gefle. Brage gjorde det bra som knep en poäng borta mot AFC Eskilstuna i premiären. Spelmässigt var det dock ingen bländande insats framåt och det lär finnas mer att hämta. Gefle visade vissa premiärnerver mot Värnamo, men fick med sig tre poäng efter ett sent avgörande. Intressant match att streama live gratis, men kanske inte lika spännande för betting.