Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 7 Juni

Tre träningsmatcher inför VM i Bomben speltips 7 Juni. Både England och Portugal har starka lag som bör göra processen kort med motståndarna i VM-genrepet. Island som möter Ghana är en svårare match att tippa, när bortalaget gör en bra insats kan de hota även de bättre nationerna.

England – Costa Rica 2, 3, 4 – 0, 1

England spelar ett VM där de första gången på mycket länge inte förväntar sig ett givet VM-guld. De spelade väl i kvalet som de klev igenom obesegrade. Målskillnaden imponerande, med 18 baljor framåt och bara tre baklängesmål. Hemmalaget har ett ungt lag som mycket väl kan överraska i VM. De har haft det svårt att hitta målformen under hösten, något de garanterat försöker rätta till inför turneringen. Costa Rica slog Nordirland med tre mål mot noll. Det kommer dock inte räcka mot England, som bör ta hem det här bekvämt. Vi lyfter en varningens flagg för att England kommer mosa på framåt för att finslipa målformen.

Portugal – Algeriet 2, 3, 4, 5 – 0

Portugal har anfallare i absoluta världsklass. Defensivt har de också en bra klass. De vann alla utom en av de tio matcherna i kvalet, med en målstatistik på kraftigt imponerande 32 – 4. Inför kvällen möte ryktas Ronaldo vara tillbaka i laget, efter några veckors extra vila. Algeriet har inte ett lag av samma klass. De spelade dåligt i kvalet och under våren har deras insatser i träningslandskamper varit lika imponerade. Vi tror Portugal kör över motståndet totalt.

Island – Ghana 1, 2 – 0, 1

Island har haft bra insatser i turneringar. De hamnade före både Kroatien och Turkiet i kvalet, två starka motståndare. Dock har det sett svajigt ut när laget laddar för VM. De förlorade mot Norge, även om de skapade en del framåt, men föll igenom i sista skedet i matchen. Ghana har kvalitet inom laget, men får det inte fungera i praktiken. De kan överraska, men vi tror på en hemmaseger och relativt målsnål match.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!