Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 6 Juni

VM-matcher och en match i Division 1 samsas i Bomben speltips 6 juni. Belgien som är kända för sitt kvalitativa spel tar sig an Egypten, i en match som de lär föra och få med sig tre poäng. Räkna med att det spelskickliga laget kommer ösa på framåt i genrepet efter VM.

BK Forward – Karlslunds IF 2, 3 – 0, 1

Forward har fått en liten lucka uppåt i tabellen, efter två matcher med poängtapp på raken. Därför är denna matchen mot Karlslunds IF extra viktig. Bortalaget kämpar för överlevnad, med enbart en vinst på de inledande matcherna på säsongen. Den kom mot Akropolis senast, som de vann med 1 – 0. Vi tror på en relativt målrik hemmaseger i vårt Bomben tips.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

Norge – Panama 1, 2 – 0, 1

Norge leds av svenske Lasse Lagerbäck. Vårt grannland gjorde ett mediokert VM-kval där de hamnade efter både Nordirland och Tjeckien. Det är på pappret svagare lag. Senaste tiden har de dock fått till spelet bättre. Panama slog bland annat ut USA under sitt kval och bör ses som en stark motståndare, även om de brukar ha problem mot riktigt kvalitativa lag. Vi tror på en ganska målsnål match ikväll.

Belgien – Egypten 2, 3, 4 – 0, 1

Belgien är numer ett av världens mest skickliga lag. Laget har en tendens att ösa på framåt och skapa mycket mål. Under kvalet till VM hade de ett målsnitt framåt på fyra mål, imponerade statistik. Egypten har ett lag som brukar ha svårt mot bättre motstånd. Nu saknar de även deras anfallsstjärna Salah på grund utav skada. Han spelar normalt i Liverpool och hade varit ett starkt tillskott inför mötet mot Belgien. Vi tror hemmalaget täpper till hemåt och öser på framåt.