Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 6 Juli

Två kvartsfinaler i VM 2018 finns med på Bomben speltips 6 Juli. Uruguay tar sig an ett stjärnspäckat Frankrike det är tveksamt att de klarar av att rubba. Brasilien möter Belgien i en match de flesta förväntar sig att sambafotbollens land skall ta hem. Men räkna inte ut Belgien, som har världsspelare på många positioner.

Uruguay – Frankrike 0, 1 – 1, 2, 3

Uruguay spelar otroligt stabilt bakåt, hittills har laget enbart släppt in ett enda mål. Bara Brasilien har släppt in lika lite bakåt. laget är ett av två lag som vunnit samtliga sina matcher innan övertid. Deras insats i kvartsfinalen mot ett hett Portugal imponerar. Denna matchens saknas dock Cavani på grund utav en skada, vilket kan påverka spelet negativt.

Frankrike är också obesegrade såhär långt i turneringen. Deras insatser i gruppspelet var knappast bländande. Deras vinst över Argentina i kvartsfinalen imponerar dock. Det mötet vann de med 4 – 3 i en kraftigt underhållande drabbning. Mbappé gjorde två mål i matchen och blev stor hjälte i det mötet.

Brasilien – Belgien 1, 2, 3 – 1, 2

Brasilien är fortfarande mångas guldfavoriter, även om det vackra sambaspelet inte visat sig på riktigt än. Laget kan mer och mångas blickar är på Brasilien när de nu tar an ett skickligt Belgien i kvartsfinal. Brasilien saknar en mittfältare på grund utav avstängning, men det lär inte påverka spelet särskilt mycket.

Belgien har bara vinster såhär långt och deras insats imponerar. Det stjärnspäckade laget hade dock en svettig åttondelsfinal mot Japan, där de låg under med två mål mot noll. De hann dock vända matchen och avslutade med en uddamålsvinst. Mycket möjligt att det blir en del mål i denna matchen.

Eskilsminne – Grebbestad 1, 2 – 0, 1

Som kontrast till de viktiga matcherna i VM 2018 finns det med en match från Division 1. Eskilsminne spelar väldigt bra och är med i toppstriden om uppflyttning. Deras anfall har visat sig vara ett av de giftigaste i serien. Senast slog de Åtvidaberg i en match där de skapade fyra mål framåt, det var dock mot tabelljumbon. Grebbestad ligger en plats före det motståndet och ha liknande möjligheter att sätta stopp för Eskilsminne i storform.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!