Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 5 Juli

Tre matcher från Sverige står på schemat i Speltips Bomben 5 Juli. Luleå möter Boden i ett Norrlandsmöte som är viktigt i toppen av tabellen. Räkna med en het och tät match.

Match 1: FC Rosengård – Växjö DFF 2, 3, 4 – 0, 1

Rosengård är med i toppen och strider men har förlorat två matcher på raken. Räkna med att Skånelaget är sugna på revansch nu när Växjö kommer på besök. De förlorade en viktig hemmamatch mot Linköping samt mot Hammarby, som inte håller samma klass denna säsongen.

Växjö är nya i serien och även i detta mötet är det klasskillnad. Det lär betyda att ett taggat FC Rosengård pressar på framåt och skapar en del mål.

Match 2: IFK Luleå – Boden 1, 2, 3 – 0, 1

Detta är ett derby. Mellan Luleå och Boden är det runt 30 kilometer, vilket är så nära man kan komma ett derby i stora Norrland. Det är ofta mycket känslor inblandade när lag från de städerna möts,m oavsett idrott.

Dessa lagen ligger nära varandra i tabellen, där Boden jagar Luleå tre poäng bakom. Senaste gången lagen spelade mot varandra slutade matchen lika, med två mål var. Denna matchen lär också bli tät och het. Luleå små favoriter.

Match 3: FC Trollhättan – Nordvärmland 2, 3, 4 – 0, 1

Trollhättan har gått från klarhet till klarhet denna säsongen. De har fortfarande inte åkt på sin första förlust. Tio segrar och tre lika resultat är minst sagt godkänt resultat såhär långt i säsongen. Denna matchen är de storfavoriter.

Trollhättan är täta bakåt, vilket varit en stor del till framgången detta året. Med 34 mål framåt visar de att det finns kvalitet även framåt. Räkna med att de skapar ett par mål minst i detta mötet.

HÄMTA UPP TILL 500 KR I BONUS HOS TOTO2!