Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 4 Juni Måndag

Idag innehåller Bomben speltips 4 juni en extra rullpott på 186 393 kronor. Jönköping förlorade mot Helsingborg senast och jagar revansch. Eskilstuna har spelat starkt det senaste och är inte en lätt motståndare. Läs våra analyser här nedanför:

1: Jönköpings Södra – Eskilstuna 1, 2 – 1, 2, 3

Eskilstuna har stått för en mycket stark inledning på säsongen. Åtta raka segrar innebär att laget har nära till serieledning. Senaste matchen körde de över Norrby med 4 – 0. Inför kvällens match saknar laget tre nyckelspelare. J Södra har också haft en bra inledning på årets säsong. De var obesegrade innan förlusten mot HIF nu senast även om de gjorde en bra insats, främst bakåt.

2: Italien – Nederländerna 1, 2 – 0, 1

Italien fick respass i VM-kvalet av Sverige. Nya tränaren Mancini ansvarar nu för uppbyggnaden av det Italienska laget. Två andra träningsmatcher denna veckan har slutat med en vinst och en förlust. Vinsten kom mot Saudiarabien och förlusten mot Frankrike. Nederländerna skall inte heller spela VM och laget är inne i ett generationsskifte. De spelade mot Slovakien nu i veckan, där de gjorde en ganska anonym insats. Vi tror på en ganska målsnål match i vårt Bomben förslag.

3: Serbien – Chile 1, 2 – 1, 2

Serbien har haft en ganska anonym framtoning inför VM, trots att de gjorde ett mycket bra kval. De slog Nigeria i deras sista landskamp, en match som slutade 2 – 0. Då gjorde Mitrovic de bägge baljorna. Chile missar VM. De gjorde ett uselt kval och tog sig inte till fotbollens finrum detta året. De förlorade med ett uddamål mot Rumänien nyligen, men hade då en man utvisad mer än halva matchen. Kvällen möte går av stapeln i Österrike.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!