Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 4 December Bomben

Hockey Bomben bild 4 december

Dags för veckans första Hockey-Bomb. Det blir en svensk hockeymatch och två NHL-spel på spelkupongen. Det är inte lätt att tippa Bomben idag, men vi gör ett försök. Timrå har växlat upp igen och kommer från starka resultat – bra chans i Ljungby på måndagen. I övrigt räknar vi med många Bomben-mål i NHL! Nedan går vi igenom alla dagens Bomben spel match för match. Det blir fler spännande Hockey Bomben-kuponger – och tips – senare under vecka 49. Vill du spela Bomben 1 bara ett par gånger, är vårt tips att du avvaktar idag. I stället kan du fokusera på Powerplay måndag, en kupong som på förhand känns bäst.

Match 1: Timrå besöker Troja/Ljungby

Serieledande Timrå har onekligen haft en svacka men förra veckan tog man tag i bitarna igen. Först löste man två starka poäng i prestigemötet i Leksand, sedan klev man i slutperioden ifrån till 4-1 i derbyt mot MODO. Imponerande av Timrå och tar man med sig den inställningen är det förstås bra chans borta mot ett Troja som kämpar på hyggligt men som saknar spetskompetens framåt.

Match 2: Nashville tar an Boston

Nashville spelade Stanley Cup-final i våras och har börjat visa att den kapaciteten finns även denna säsong. Framförallt imponerar Filip Forsberg & Co i hemmaspelet: 51 gjorda mål på 13 hemmamatcher är starka papper. Gästande Boston har en positiv formkurva men visst blir det tufft att freda sig i en av säsongens tyngre borta uppgifter. Knapp fördel för hemmalaget här enligt spelbolag på nätet. Det lär bli mål åt båda håll i matchen mellan Predators och Bruins inatt.

Match 3: Washington mot San Jose

Washington har inte alls imponerat lika mycket som förra säsongen men visst finns fortfarande rejäl kapacitet och formen är stigande, med fyra segrar på de fem senaste. Ovechkin har gjort 19 mål och det är onekligen svårt att klaga på. Gästas nu av ett San Jose som visat rätt bra form men som inte räckte till i Tampa senast – även denna bortamatch har väldigt hög svårighetsgrad och man räcker knappast hela vägen. Vårt förslag är att du tippar fyra-fem mål på hemmalaget Capitals och markerar mellan två och fyra mål på Sharks i denna NHL spel ikväll. Bomben 1 mest svårtippade möte idag, måndag.

Dagens Bomben Spelkupong

Vi lämnar in följande 72 rader på Hockeybomben idag, den 4 december:

  • Troja 12 – Timrå 245
  • Nashville 45 – Boston 23
  • Washington 45 – San Jose 234