Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 31 Juli Tisdag

Det är stora klubbnamn på dagens Bomben speltips 31 Juli. Lagen har en träningsturnering i USA. Hyfsat målsnåla matcher den gångna veckan lär hålla i sig när nu turneringen skall återupptas. Men kupongen öppnas med en intressant match i Superettan.

Match 1 Bomben 1: Halmstad – Degerfors 2, 3 – 0, 1

Den första delen av säsongen spelade Halmstad väldigt bra. De åkte bara på en förlust på tolv försök. Under sommaren spelade de två träningsmatcher. En mot Crystal Palace där de blev överkörda och ett kryss mot Varberg. I bägge matcherna gjorde Halmstad ett mål.

Motståndet för dagen har inte levt upp till förväntad nivå. Det betyder en mittenplats i tabellen. Man skal inte räkna ut laget men i det här mötet är de klara underdogs. När dessa lag möttes i början av året vann Halmstad med två – ett. Liknande siffror är idag känns inte omöjligt.

Match 2 Bomben 1: Manchester United – Real Madrid 1, 2 – 1, 2

Manchester United har spelat ganska svalt under turneringen till Mourinho förtret. De har dock en långt ifrån ordinarie startelva där många av de största stjärnorna vilas. Bland andra är Pogba, Lukaku, Young och Matic inte med.

Real Madrid har inte heller med alla sina spelare, även om det är färre storstjärnor borta än hos Man United. Det spanska storlaget har stått för bra prestationer i ICC. De bör ha en bra chans att få med sig tre poäng i den här matchen.

Match 3 Bomben 1: Tottenham Hotspur – Milan 1, 2 – 1, 2

Tottenham har synnerligen haft en bra turnering såhär långt, trots att de också har med fleras spelare som normalt inte är ordinarie. De slog italienska Roma med fyra mål framåt och lyckades få till en kvittering mot Barcelona, trots klart
underläge. De saknar sina största stjärnor.

Milan förlorade mötet mot Manchester United. Nu har dock tre spelare återvänt efter vila efter VM, vilket lär mörkas på spelet. De har en bra chans, vi tror på en ganska jämn match.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!