Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 30 Juli

Matcher i Allsvenskan och Superettan fyller kupongen i vårt Bomben speltips 30 Juli. Klarast favorit är Hammarby mot Trelleborg. Gästerna har cementerat sin plats i botten av tabellen och radar upp förluster. Övriga matcher skall vara jämnare.

Bomben 1 Match 1 Måndag: Trelleborg – Hammarby 0, 1 – 2, 3, 4

Ett lag som överraskat denna säsongen är Hammarby, även om deras fina form avtog något under sista omgångarna innan uppehållet. Nu senast krossade de Dalkurd FF med fyra mål mot ett. Det är inte otroligt att det bli liknande siffror i detta mötet.

Trelleborg har det tufft. De har bara lyckats knipa en poäng på de senaste fyra försöken. De släppte in fyra mål när de mötte Öresund. I en match där de aldrig hade en chans. De lär vara revanschsugna, men högst tveksamt det räcker till mot dagens motstånd.

Bomben 1 Match 2 Måndag: Örgryte – AFC Eskilstuna 0,1 – 0, 1

Göteborgslaget påbörjade säsongen starkt, men föll igenom något i slutet innan sommaruppehållet, där de bara fick ihop tre poäng på de sista sex omgångarna. De såelade en träningsmatch mot ett Division 2 lag, som inte bjöd på någon fin fotboll.

Ungefär samma resa hade Eskilstuna, med tappad form innan pausen. De har dock visat en väldig stark defensiv med bara ett halvt mål insläppt per match. Det är bäst i hela serien. Det blev noll – noll förra gången dessa lag möttes.

Bomben 1 Match 3 Måndag: Vejle – Aarhus 0, 1, 2 – 1, 2

Nykomlingarna Vejle vann Division 1 bekvämt förra året. Då var det en stark defensiv som var receptet till framgång. De vann sin första match i danska Superliga mot Hobro. Mer imponerande är att de kryssade mot Bröndby, ett lag som tveklöst kommer vara med och kriga om fina placeringar.

På de två första matcherna har Aarhus bara gjort ett mål framåt. Då var det en kvittering mot Nordsjälland i en match där de fick med sig en poäng. Vi ser de som svaga favoriter men vill höja ett varnings ord för hemmalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!