Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 3 September

Denna kupongen är det Superettan som gäller i vårt Bomben speltips 3 september. AFC Eskilstuna visar fin form och slåss om viktiga poäng för att inte bli avhängd i toppstriden.

Match 1: AFC Eskilstuna – Gais 1, 2, 3 – 0, 1

Eskilstuna har fortfarande chans att få slåss om avancemang. En bra defensivt spel har varit nyckel till framgång. Totalt har laget släppt in nio mål den här säsongen, mycket bra statistik. Nu kommer GAIS och hälsar på, som har en kämpig säsong.

De har inte presterat upp till förväntad nivå och det lär inte bli bättre än en mittenplacering till slut. I derbyt mot ÖIS spelade de bra men oavsett blir det svårt idag. Nollan trolig.

Match 2: Varberg – IFK Värnamo 0, 1– 1, 2

En viktig match i bottenstriden. Den som vinner mötet kommer hamna över strecket och laget som förlorar under. Det lär betyda motiverade lag, vilket passar Värnamo bra, som har spelat bättre det sista.

Fyra vinster och ett kryss i ligan är bra gjort. Utöver det har de en stor vinst i cupen att luta sig mot. Varberg har inte haft ett lika stort lyft men viss förbättring har ändå skett. Den här kan bli jämnt.

Match 3: Öster – Falkenberg 1, 2 – 2, 3, 4

Öster har mer eller mindre halkat bort från toppstriden och deras ojämna prestationer mot mediokra lag är en anledning till det. Upp till Falkenberg är det just nu tolv poäng. Det blir femton efter dagens match.

Falkenberg har börjat ösa in mål vilket bådar illa för Öster. Att Egbuchulam hittat målformen är tydligt, hattrick senast och det kan absolut bli ett par till i denna matchen.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!