Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 3 Juli

Sverige har spelat defensivt sund fotboll i VM 2018. Mötet med Mexiko lossnade det även framåt då de blågula fick in tre mål. Nu står Schweiz för motståndet, ett anfallsskickligt lag. Bakåt har det bitvis sett osäkert ut. Vi tror på ett par svenska mål!

Match 1: Sverige – Schweiz 1, 2, 3 – 0,1

Efter tre – noll mot Mexiko är förhoppningen att Janne Anderssons mannar storspelar även i åttondelsfinalen idag. Sverige fokuserar defensivt, vilket är bra mot ett offensivt kunnigt lag. Mittfältet kommer få klara sig utan Sebastian Larsson, som är avstängd. Schweiz saknar å andra sidan ett backpar, vilket kan visa sig vara av vikt när Sverige pressar på framåt för vinst. Vi tror på ett par mål av Sverige.

Match 2: Colombia – England 0, 1 – 1, 2

Efter att Colombia förlorade sin första match mot Japan med en man mindre har laget spelat bra. De slog Polen med tre mål mot noll och Senegal med ett uddamål. I den sista matchen skadade dock Rodriguez sig, som är en viktig del i lagets anfall. England har spelat inspirerat och det unga laget har tänt hoppet hos britterna på riktigt. I förlusten mot Belgien vilade många ordinarie spelare. De måste ses som favoriter, med målsprutan Kane i högform.

Match 3: Sirius – GIF Sundsvall 0, 1 – 1, 2, 3

En match från allsvenskan rundar av dagens Bomben tips. Det är jumbon Sirius som möter Sundsvall på hemmaplan. Hemmalaget vann en av tolv möjliga matcher under våren. Deras träningsmatcher har sett bra ut och de vann bland annat mot Halmstad med 2 – 1. Sundsvall spelade bra i början av säsongen och bör ses som favoriter detta mötet, trots bortaplan där oftast är något svagare än hemma.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!